2777
2789
عنوان

فوری فوری ،نظرتون در مورد دکتر صابونچی بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 38 پست
عزیزم من همه جا رفتم رویان صارم نوید آرش  چند دکتر دیگه ولی فک کنم سارا بهتر بود چون حرف اول و ...

کجا هست .اصلا نشنیدم .

اسم دکتره یا کیلینیک؟

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

دوران بارداریم من پیش دکتر شعله هندی میرفتم خیلی دکتر خوب و با اخلاقی بودن خیلی هم سرشون شلوغ نیست  

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بارداریم من پیش دکتر شعله هندی میرفتم خیلی دکتر خوب و با اخلاقی بودن خیلی هم سرشون شلوغ نیست & ...

لطفاادرسشو بدید ممنون

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  
عزیزم خودت تهرانی؟؟کلینیک سارا

بله تهرانم 

تلفنش تو نت هست؟ 

دکتر خاصی تو کلینیک مد نظرتون بود ؟

لطفاادرسشو بدید ممنون

خیابان آزادی  میدان استادمعین خ بیست و یک متری جی نرسیده به خ طوس دکتر شعله هندی

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
خیابان آزادی  میدان استادمعین خ بیست و یک متری جی نرسیده به خ طوس دکتر شعله هندی

تشکر عزیزم

عزیزم اسمش کتایون برجیس  شماره کلینیک هست تو انقلاب

ممنون خانم خیلی محبت کردید

برام دعا کنید