2777
2789

کسی پیش این دکتر برای بارداری و زایمان رفته

برای ناباروری هم تجربه داره 

کدام بیمارستانها هستند 

کمک کنید لطفا

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من پیشش زایمان کرده البته 16سال پیش بیمارستان نجیمه.ازش راضی بود. 

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
تو نت سرج کن

اینجا هرچی سرچ کردم برای خیلی سال قبل بود 

میخواستم بدونم الان کسی راضی بوده یا نه

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  
خواهر من پیشش زایمان کرده البته 16سال پیش بیمارستان نجیمه.ازش راضی بود. 

خودتون باردار هستید ؟ میشه بگید پیش کدوم دکتر میرید

عزیزم نمیشناسم میخوای ivfکنی

نه ivf نمیخوام ولی شرایطم خاصه هر دکتری نمیتونم برم

خودتون باردار هستید ؟ میشه بگید پیش کدوم دکتر میرید

نه عزیزم تیکرم برا دلخوشمه من یه پسر دارم دومی رو دلم میخواد ولی راستش دنبال دوا درمون گیاهی میرم

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
نه عزیزم تیکرم برا دلخوشمه من یه پسر دارم دومی رو دلم میخواد ولی راستش دنبال دوا درمون گیاهی میرم

انشاءالله  نتیجه میگیرید

نمیشناسم گلم ولی دکترای دیگه چرا رفتم چون خودم مشکل بچه دارم

اگه راضی بودید به منم معرفی کنید ممنون میشم

دکتر مرضیه آقاحسینی و دکتر آل یس پزشکهای حاذقی هستند.تو کلینیک ناباروری امید ولی خیلی سرشون شلوغه فکر کنم سالی دو بار وقت بدن یکی فروردین یکی مهر ماه

دکتر مرضیه آقاحسینی و دکتر آل یس پزشکهای حاذقی هستند.تو کلینیک ناباروری امید ولی خیلی سرشون شلوغه فک ...

ممنون لطف کردید

اگه راضی بودید به منم معرفی کنید ممنون میشم

عزیزم من همه جا رفتم رویان صارم نوید آرش  چند دکتر دیگه ولی فک کنم سارا بهتر بود چون حرف اول و آخر رو میگه

برای بچه دار شدنم دعا کنید