الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط برا امتحانات 😂دروس تئوری برام مهم نیست دارو شناسی برام مهمه هر روز خوندم یاد نگرفتم و کار اموزی ...
خب دیگه حداقل باید هفته ای ۵ روز بخونی و مرور وگرنه همچی یادت میره خودت میدونی دیگه، شروع کن همرو یه دور مرور کن وگرنه رو هم جمع میشه ترم آخر بدبخت
میشی خدایی نکرده😂💔
•که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصهی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨
انقد مباحث تکرار میشه و خودخوان پرونده حل میکنم که یادم میمونه خیلی چیزارم جدا از فضای دانشگاه خودم یاد گرفتم شمام میتونید قسمتی از وقتای آزادتون رو صرف این کار کنید
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..