2777
2789
عنوان

لطفن نظرتونو بگین برای ی عمر زندگی

159 بازدید | 20 پست

ی پسری خهست پاش موندم سه سال خیلی خیلی دوستم داره ولی باباش راضی نمیشه بیاد خاستگاری و قضیه اینجور بلاتکلیف مونده و اینم بگم ک وقتی تو رابطه بودیم خیانت کرد بهم و مورد هیچکسم نیست خانوادم اصلا قبولش ندارن

الان ی خاستگار دارم از نظر اخلاقی و کار همچیش عالیه پسر کاری با ادب خوب فقط قدش کوتاهه مورد تائید همه قرار گرفته و گفتن خوبه 

دوباره صبر کنم برای اولیه یا جواب بدم به دومی؟

خیلی خوبه فقط قدش کوتاهه میترسم فردا مسخره دست بقیه بشیم 

دلتنگ ؛)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اولی رو دوست داشتی اصلا به دومی فکر نمیکردی 

من با شوهرم دوست بودم ۳ سال . درست وسط قهر و دعوای مفصلمون که کات کردیم تا ابد ، یه خواستگار مافوق پولدار واسم پیدا شد . پسره خوشگللللل پولدار یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی . فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر خانواده از اون کله گنده های شهرمون . حتی من نمیدونستم چطوری راضی شدن بیان خواستگاری من . ما خانواده بسیار آبروداری هستیم هممون هم تحصیلکرده ایم ولی انگشت کوچیکه اونا هم نمیشیم تو مال و ثروت . ولی حتی اون موقع که همدیگه رو تیکه پاره کرده بودیم و دعوامون شده بود بازم به دومی فکر نمیکردم . حتی یک درصد . بحاطر خواستگاری اون که به گوش شوهرم رسید مل حتی مجبور شدیم قبل از،این ک خونمون تکمیل بشه نامزد کنیم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اولی که با خیانتش همه چی رو تموم میکنه، من موندم چرا هنوز امید داری

دومی هم باید رفت و امد کنی شخصیتشو بشناسی، که اصلا به هم میخورید یا نه

البته باید خودتم خودتو شناخته باشی و شخصیت شناسی بدونی که بفهمی طرفت چیکاره ست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اگه اولی رو دوست داشتی اصلا به دومی فکر نمیکردی من با شوهرم دوست بودم ۳ سال . درست وسط قهر و دعوای م ...

میدونی عزیزم سه ساله خسته شدم انقد پاش موندم حاضر نشد بیاد حرف بزنه با خانوادم بهم خیانت کرد الان دلم آرامش میخاد قلبم رفته کنار عقلمو گرفتم دستم

دلتنگ ؛)🖤

میشناسم همچیش اوکیه فقط از قدش ایراد میگیرن

کی میخواد باهاش زندگی کنه؟؟؟؟ تو یا بقیه؟؟؟؟

ببین خودت چی میخوای!!!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch