2777
2789

الان اینجوریم

دلم بیخودی گرفته و به حس ناشناخته‌ای دارم 

شادی نیست عمم نیست

دلم برا یکی تنگ شده ولی نمی‌دونم کی

یه لحظه همه چی روبه‌راهه، خوشحالی، می‌خندی، فکر می‌کنی خوشبخت‌ترین آدم دنیایی ...؛
اما لحظه‌‌ بعد یهو همه چی عوض می‌شه ...
و تو باید بدونی هرچیزی که الان داری ممکنه فردا دیگه نداشته باشی ...

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد جدی نگیر ، قمر در عقربه کلا فضا سنگینه

یعنی چی فکر در عقرب

حس بدیه ولی دلنشینه

چطور توصیفش کنم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
توی اقدامم این ماه هیچ علائمی ندارم و حسم میگع باردار نیستم😭 دلم گرفتع...😔

دامنت سبز شه ایشالا

به وقت مناسب همه چیز درست میشه

وقتی یه چیزیو دنبال می‌کنی اون ازت فرار می‌کنه 

زندگیتو به یه هدف گره بزن

دارم و پرتلاشم

نمیدونم چمه

یعنی چی فکر در عقربحس بدیه ولی دلنشینهچطور توصیفش کنم

ماه توی صورت فلکی عقرب هست

هرماه دو و نیم روز اینجوریه

حس سنگینی و اشفتگی و دلگیری و این چیزا میده

کارها سنگین میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ماه توی صورت فلکی عقرب هستهرماه دو و نیم روز اینجوریهحس سنگینی و اشفتگی و دلگیری و این چیزا میدهکاره ...

فالگیر یا دعا نویسی شما؟

دامنت سبز شه ایشالابه وقت مناسب همه چیز درست میشهوقتی یه چیزیو دنبال می‌کنی اون ازت فرار می‌کنه

ممنونم. من تاحالا اقدام نکردع بودم و الآن ماه دوممع. ولی قبلا سر ی موضوع دیگع ای خیلی انتظار بچع رو کشیدم ب خدا گفتم ترخدا اقدام کردم منتظرم نزار و بچع های سالم و صالح بهم بدع. اما الان حس میکنم خیلی باید انتظار بکشم دوبارع و این منو خیلی خیلی ناراحت کردع😖

🙂

نه عمراااا !!!فقط کمی استرولوژی بلدم!

وای من عاشق این موضوعا و آدمام