2777
2789
عنوان

فیلر چشم زدم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست

منم تیرگی داشتم چند سال پیش زدم چندسال اوکی بود. الان بعد از چند سال انگار فیلره جابجاشده باشه یمقدار اومده پایین و برجسته است زیر چشمم. 

کاریش نمیشه کرد نگران نباش. 

صورتت رو توپر نگه دار که کمتر دیده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برا چی فیلر زدی برا سیاهی یا چروک؟ پس یدتر شده که هردوش بنظرم صیر کن میزه و چیزای گیاهی بزن دور چ ...

گفتن برا سیاهی و چروک خوبه اولین بار زدم هیچ نتیجه ای ندیدم روغن کرچک چرب.  زیر چشم ملا نینا چیه میزنی 

ماها شانس نداریم ملت هزارتا کارمیکنن،من بوتاکس کردم مثلا چین وچروکهام بازبشه دکتر گفت بدنم انتی بادی ...

اره بخدا دقیقا خواهرم میگه ما شانس نداریم طرف تو ارایشگاه.  روستا میزنه اینقدر قشنگ میشه من خیر سرم دکتر معروف بود 

گفتن برا سیاهی و چروک خوبه اولین بار زدم هیچ نتیجه ای ندیدم روغن کرچک چرب. زیر چشم ملا نینا چیه میز ...

آهان چقدر بزشعورن همش پول میگیرن والا من پوستم خشکه میرنم خوبه کرچک 

منم تیرگی داشتم چند سال پیش زدم چندسال اوکی بود. الان بعد از چند سال انگار فیلره جابجاشده باشه یمقدا ...

مگه فیلر نهایت بعد یکسال از بین نمیره چرا شما بعد چند سال هست