2777
2789
عنوان

فیلر چشم زدم پشیمونم

415 بازدید | 28 پست

دو هفته هست فیلر زیر چشم زدم زیر چشام سیاه شده رو مخم دیوونه شدم کبودی نیست احساس میکنم سیاهی زیر چشمم که قبلا چروک بود الان چروک باز شده کامل باز شده معلوم دارم دیوونه میشم میترسم انزیمم بزنم بهز جمع نشه زیر چشمم چروکتر بشه پشیمونم راهی بلدیم دکتر میگه بیا مزو ولی دیگه قسم خوردم دنبال این چیزا نرم به نظرتون بعد چند وقت فیلر از بین میره و زیر چشمم مثل اول چروکش. میشه فهمیدم چروک زیر چشم برام نعمت 

کمک کنید اینایی که تجربه دارین فیلر کی از بین میره از بین بره به حالت اول بر میگرده.  یکی میگفت چروکتر میشه. و باید دوباره با ژل پر کنی انگار یه تله هست میفتی توش راه نجات نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از ارزوهای منم زدن فیلر و مزو زیر چشمه ولی پول ندارم 

شنیدم مزو برا تیرگی زیر چشم خوبه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
یکی از ارزوهای منم زدن فیلر و مزو زیر چشمه ولی پول ندارم شنیدم مزو برا تیرگی زیر چشم خوبه

وای نرو ارزوی منم بود بعد عمری پول جمع کردم فیلر زدم سیاهی زیر چشمش اینقدر. معلوم شده دکتر میگه مزو کن خوب میشی پولشو ندارم و دیگه نمیخوا ریسک کنم 

وای نرو ارزوی منم بود بعد عمری پول جمع کردم فیلر زدم سیاهی زیر چشمش اینقدر. معلوم شده دکتر میگه مزو ...

چه بد هزینه کنی و خوب درنیاد 

اگه واقعا مزو تاثیر داشته باشه هر جوریه پول جور کن بزن انشالله بهتر بشه 

چقدر حسرت اونایی رو میخورم که زیر چشمشون تیره نیست 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
یکی از ارزوهای منم زدن فیلر و مزو زیر چشمه ولی پول ندارم شنیدم مزو برا تیرگی زیر چشم خوبه

تازه گفت یه کم بیشتر بزنم گودی زیاده والا اصلا تغییر نکردم فقط سیاهی زیر چشمم افتاده بیرون انگار بیمار شدم همه میگم کم خونی گرفتی یه دفعه روم نمیشه بگم چه غلطی کردم 

چه بد هزینه کنی و خوب درنیاد اگه واقعا مزو تاثیر داشته باشه هر جوریه پول جور کن بزن انشالله بهتر بشه ...

اره به قران حرص همونا منو کشت دور چشم ما ارثی کاریش نمیشه کرد 

تازه گفت یه کم بیشتر بزنم گودی زیاده والا اصلا تغییر نکردم فقط سیاهی زیر چشمم افتاده بیرون انگار بیم ...

😔😔😔☹️☹️

اره به قران حرص همونا منو کشت دور چشم ما ارثی کاریش نمیشه کرد

دقیقا برا ما هم ارثیه 

ادم با هزار تا ذوق و شوق برا بهتر شدن یه کاری رو انجام میده چند جلسه برو مزو میگن خیلی خوبه انشالله تیرگی دورچشمت هم برطرف بشه 

ماها شانس نداریم ملت هزارتا کارمیکنن،من بوتاکس کردم مثلا چین وچروکهام بازبشه دکتر گفت بدنم انتی بادی ساخته احتمال زیاد اثرنکنه،حالا من بااین اخم پیشونی وهزارتاخط دورش چیکارکنم اعصابم خورد شده