2777
2789

ولی آدم ها یا خوشحالی بچه هاشون را میدن زنهای فامیل نگه دارن به کتفشون هم نیست.

تو پارک یک گربه زاییده بود.

دختره با سگش رد می شد.

سگ داشت به بچه های گربه نگاه می کرد

یکهو گربه ی مادر محکم چنگ انداخت تو چشم سگ

اون دختر خانم سگش را بغل کرد و به گربه هه گفت:

مگه چه کارت داشت؟؟؟؟

داشت نگاه می کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه فامیل بلایی سرش بیاد صد تا صاحب پیدا می‌کنه دادگاه پاسگاه و دیه اما این فقطط یه حیوونه و غریزه مادرانه باعث شد در مقابل دشمن دیرینه ش از بچه ش محافظت کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ننه گربه گاوترین ننه دنیاست توکوچمون سه چهار تازایید دوتاشون بوی ادمیزاد گرفتن دیگ مادره گردن نگرفت اینقد زد بچه هارو چنگ زد صورتشون داغون شد میرفتن قایم میشدن از ترس ننشون بیرون نمیومدن توماشین ما قایم شدن تااومدیم بگیریم مادره اومد هی پیف پیف کرد باز فرار کردن اخرشم مردن طفلیا اصلا نزاشتن کمکشون کنیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉