من ده ساله ازدواج کردم همش بخاری دست دوم گرفتیم تازه نخریدم دیگه امسال پرتش کردم چون چندبار تعمیرش کردیم باز خراب شد شوهرم گفت میخرم حالا مادرشوهر احمقم زنگ زده ما بخاری خریدیم بیاید مال مارو ببرید دست دوم مارو یه ملیون هم بدید اخه من کفر نگم شوهرم عوضیم میگه باشه میام یه دعوای حسابی کردم گفتم یاجای منه یا بخاری تو این خونه گفت اگه مرد باشم فردا میارمش بخدا قسم نمی مونم اگه اوردش مادرشوهر گوه
میگع اونی که پرت کردی مال خودمون اونو میارم من نمیخزم یا خودت بخر دست روقران گذاشت نمیخرم کلی فحشش دادم خوب و خوش داشتیم تخمه میخوردیم مادرشوهرم این دعوا را راه انداخت من چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگع اونی که پرت کردی مال خودمون اونو میارم من نمیخزم یا خودت بخر دست روقران گذاشت نمیخرم کلی فحشش د ...
چه دعوای بزرگی راه انداختی میبینی شوهرت متوجه نیست میگفتی اگه خوب بود که نمیرفت یکی دیگه بخره، نهایت میذاشتی بیاره لوله ورودی گازشو مسدود میکردی با ادامیسی چیزی که گاز نده کلا روشن نشه
میگع اونی که پرت کردی مال خودمون اونو میارم من نمیخزم یا خودت بخر دست روقران گذاشت نمیخرم کلی فحشش د ...
مادر شوهرت این دعوا و نینداخته ایرانی ها ول کن مادر شوهر و خواهر شوهر نیستن شما دوتا دعوا راه انداختین به آدم هزار تا حرف میزنن زن و شوهر باید عرضه کنترل موقعیت هارو داشته باشن با همفکری ببینن آیا الان بخاری بیاریم خوبه یا بخریم بیچاره مادر شوهر