2777
2789
عنوان

دلم برای همه کسم تنگ شده

56 بازدید | 4 پست

همه کسم بود وهست وخواهدبود هرچندقسمت هم نبودیم جفتمون تلاش کردیم ونشد چه روزهای ک باهم ساختیم مطمعنم اونم دلش تنگه چوووون وقتی باهم بودیم تادلم تنگ میشد میومدم بهش زنگ بزنم همزمان اونم میومدشمارموبگیره بهم زنگ بزنع یا همیشه میومدم پیام بنویسم بگم خیلی دلم واست تنگه همزمان پیام میدادیم ومیگفتیم دلمون تنگه یبار داشتم پیام مینوشتم بگم دلم خیلی تنگته اون زودتر پیامش واسم اومد نوشت دلتنگتم منم میگفتم داشتم همینومینوشتمک بگم دلم تنگه یاهروقت هرآهنگی گوش میکردم حس میکردم کنارمه اینستامو ک بازمیکردم همون آهنگی ک گوش میکردم اونم توماشینش گوش میکرد اصن براخودمونم تعجب بود عشق پاکی داشت نسبت بهم همه دلتنگیامون دوطرفه بود دیشب بدون این ک فکرشوبکنم ب خوابم اومد همش نفرین کسیومیکرد  ک جدامون میکرد نمیدونم کی جدامون کرد ک همش اسم ی نفرو میاورد امروز همش دلتنگش بودم خیلی اما ازدواج کرد هیچوقت سمتش نرفتم چوون متاهله نمیتونم زندگیشوخراب کنم میگم زنش گناداره زنشک گناهی نکرده اما درون دلم داغونم میسوزم واشک میریزم خیلی دلم تنگه😔اومدم اینجا یکم اروم بشم امیدوارم خوابشونبینم چون اذیت میشم

این اتفاق کمی برای من تکرار شد البته من نمیدونستم اون ب من عشق داره اون ازدواج کرد من نمیدونستم منو هنوز دوست داره منم ازدواج کردم ولی بعدش همچنان گاهی مواقع اکانتشو دنبال میکنم مبینم ک چقدر غمگین عاشقانه میزاره اما فایده نداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.