2777
2789

سلام به همگی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

کلا ازدواج نکنی

که چی بشه، نسل بشر ادامه پیدا کنه؟ پیدا نکنه بهتره

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازنظرخودم20

چرا؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

۲۵ واسه دختر

چون آدم پخته شده 

البته ازدواج  زمانی که مستقل شدی خوبه

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

۶۰

عالیه😂

برا یکی خواستگار خوب تو 17 سالگی میاد برا یکی تو 40 هم نمیاد

یه پسری تو 18 سالگی هم شرایط مالی و... اوکیی داره برا ازدواج یکی تا 50 سالگی هم نداره

نمیشه گف 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

اشنایی و دوستی به هدف جدی 20 به بالا 

ازدواج که تو خونه خودش بره یک شخص 23/24 به بالا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مامانم میگه ۲۵بعد از این هرچی سن دختر بالاتر میره خواستگارا کمتر میشن

خب دختری که توی این سن خواستگار نداشته باشه چی؟