2777
2789

تروخدا کمک کنید ۸ ۹ماه پیش ی ماه مریود نشدم کلی ازمایش سونو فقط ی فیبروم ۳ سانتی داشتم

ی ماه بعد از پریود نشدن موهام شروع کرد ریختن تهش ژلعه ای سفید بود رفتم گفتن از فیبروم. گزشت دیدم قطع نمیشه ۶ ماه همینحوری موند رفتم ی زنان دیگه با ذخیره تخمدانم فهمید تنبلی تخمدان دارم فیبرومم شده بود ۶ سانت تو ۳ ۴ ماه اسپیرو سیبل فیناسترایدجواب نداد فقط یک ماه ریشبم قطع شد دوباره برگشت دو ناه دیگه عقدم شرم خالیه حنا ماینوکسیدیل همرو زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علت تنبلی تخمدان شب دیر خوابیدن تغذیه بد و روحیه بد و غم و استرسه شما باید اینارو درست کنی مدیتیشن انجام و بدی و ورزش کنی و اینکه باید ۳ یا ۴ ماه قند و شکر و کلا حذف کنی ورزش کنی روحیتو خوب نگه داری و مدیتیشن و برای ریزش موهام شامپو سبغ بزن خیلی خوبه

عزیزم علت تنبلی تخمدان شب دیر خوابیدن تغذیه بد و روحیه بد و غم و استرسه شما باید اینارو درست کنی مدی ...

همرو امتحان کردم جواب نمیده حتی داروهام فقط یک ماه ریزشمو قطع کرد با اینکه مصرفشو کم یا قطع نکزدم برگشت دوباره

شما باید اول تنبلی تخمدانتو درمان کنی در کنارش شامپو سبغ و اینارو بزنی

اخه من رژین غذاییم سفتو سخت رعایت میکنم همون ۸ قاشق برنجم برنج سبوس دار میتوردم الان ۴ ماه

اخه من رژین غذاییم سفتو سخت رعایت میکنم همون ۸ قاشق برنجم برنج سبوس دار میتوردم الان ۴ ماه

همش که رژیم نیس حالو روحیت چطوره شبا زود میخوابی؟ لبنیاتو حذف کردی؟ ورزش میکنی؟ اینارو باید اوکی کنی