2777
2789
عنوان

چقدردلم میشکنه خواستگار ندارم

436 بازدید | 39 پست

همه ی دخترای فامیلمون فقط دیپلم دارن بعضیاهم مدرسه رو ول کردن نشستن خونه ن مهارت ن هنر بیکار بخور بخواب ولی کیلو کیلو خواستگار داشتن با چهره معمولی الانم‌همه ازدواج‌خوب کردن 

حالامن از دبیرستان چند تا هنر یاد گرفتم مهارت هامو بالا بردم مهندسی میخونم کلی ارتباط اجتماعی مفید دارم خیلی ب خودم و‌ظاهرم میرسم ولی حتی ی نفر نیومده 

اون دختر فامیل تو روستامون ک مدرسه رو ول کرد نشست تو‌خونه چ خواستگاری هایی چ ازدواجی الان 

من با این همه‌ دب دبه و کب کبه کسی سیوالم‌ نکرده 

چرا واقعا من واقعا ادم‌ موفقیم ادم خوش اخلاق و‌مهربون چرا...

لطفا کسایی ک‌مخالف ازدواجن نظر ندن اصلااااا 

برای اینکه خواستگارایی که وایه اونا اومده ،واسه تو همونا میومد قبول میکردی ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زمانی ادم خوشبخت حساب میشه ک ۱۰ سال از زندگیش بگذره بگه خوشبختم با همسرم یکی میبینی هزارتا خواستگار داره ولی دراخر زندگی خوبی نداره یکیم میبینی ی خواستگار میاد خوشبخت عالم میشه پس وایسا ب موقعش توهم همسر خوب گیرت میاد 

چهره هاشون معمولیه البته در نظر تو، ولی در نظر خواستگاراشون خواستنی بودن، نکته فقط همین‌جاست 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

تو ازدواج فقط تحصیلات و موفقیت دختر مهم نیست خیلی فاکتورای دیگه هم هست که اهمیت داره،مثلا خانواده،شهر محل زندگی و...تو شهرای کوچیک چون همه همو میشناسن و به هم معرفی میکنن خیلی بیشتر خواستگار دارن دخترا

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

وهلا اکثر خواستگارای سنتی ب خاطر موقعیت اجتماعی و اقتصادی خلنوادس ینی بهصیا میخوان بیان بقالی سیب زمینی خرید کنن مهم نیس طرف چ مدلیه تو روستاها هم هنوز پسرا ب ننه باباشون احترام میذارن میگن فلان دخترو انتخاب کردیم بری بگیری اونم میگه باشه