چه حسی داری مثل قبلی؟من اونجور نیستم یه روز آشتی هم کنیم نمیتونم چشمشون نگا کنم خیلییییی دلمو شکستن اذیتم کردن هی فرصت دادم اما یهو کندم انداختم دور همیشه میگم یه روز اشتی کنیم من واقعا نمیتونم مثل قبل باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آرامبخش می خوردم می رفتم اونجا هر چی بهم می گفتن برام مهم نبود و بی خیال بودم. بعد که می امدم خونه اثر آرامبخش می رفت کم کم بدنم داغ می کرد که چرا فلان حرف و فلان رفتار انجام دادن من فقط مثل بز نگاه کردم و هیچ کار خاصی نکردم؟ چرا جواب ندادم ؟ چرا از خودم دفاع نکردم؟
بزار بدنت تو لحظه آدرنالین واقعی خودش ترشح کنه و چون همین ها باعث می شه جواب اذیت ها رو بدی و از خودت دفاع کنی.
آرامبخش برای بعدش که آمدی خونه بزار که دیگه کار از کار گذشته!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
منم قطع ارتباطمیه برادرشوهر دارم از خدا خواستم زنش جوری بلا بیاره سرشون که نفهمن از کجا خوردنخیییلی ...
دقیقا منم همینو خواستم شبو روز دعام همینه گفتم انشالله سر پیری درگیر پله های دادگاها شید..من دختر شادی و پر انرژی بودم تمام موهام سفید شدن قرص اعصاب فقط بخاطر شوهرم موندم خیلی خوبه پشتمه اما کافی نیست کاشویاد بگیریم تو ازدواج خانواده خیلی مهمتره