2777
2789

مادرم ترمادول میخوره عرق میکنه و میره در دنیای دیگه سیر میکنه ولی جسمش چای میخوره

جالب تا باهاش حرف میزنم خواهرام میپرن بهم که تو درکش نمیکنی اونم فقط پیش من زیر بار رفته که قرص میخوره خواهرام اصن ازش نمیپرسن فقط میگن مادر بخاطر اعصاب اینجوری شده چرا فضولی میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعدش معقول تره😂

ولی خونه مامان خودش که میرفت بایست دوتا می‌خورد ، قبل و بعدش ، بابابزرگم فرد سمی و آزار دهنده ایه و مامان‌بزرگ م ازش کم نداره

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
برا من قرصم جواب نداد خدا سر دشمنم نیاره الان قطع ارتباطممنتظرم ببینم کدوم بدبختی رو برادر شوهرم میگ ...

کسی که این درد کشیده میفهمه 

اشک بابای من درآوردن فک کن سر یه عروسی ک وظیفشون بود فقط موندم چ جوری برم

توروخدا تعریف کن بدونیم چکار کرده مادرشوهرت

من مجردم ولی واقعا این حرف متاهل ها رو هیچ وقت درک نکردم که مادرشوهرا چکار میکنن با عروسشون 

لطفا متاهلا جواب بدین تا ما مجردا بدونیم

قبلش باید بخوری رقتی اونجا همچی یه ورت باشع

آهه مامانبزرگم لهجه غلیظ داره توی حالت سالم هم کلا نمیفهمی چی میگه ، بد میشه دیگه

کسی که این درد کشیده میفهمه اشک بابای من درآوردن فک کن سر یه عروسی ک وظیفشون بود فقط موندم چ جوری بر ...

نرو قطع ارتباط من بعد هفت سال دیگه به جنون رسیدم بخدا بازم قطع ارتباط نمیکردم اما تو خونشون بهم بی حرمتی کردن دیگه پاشدم جمع کردم رفتم فک کن باور نمیکردن انقدر سکوت کرده بودم به دستو پام افتاد زنه گفتم بمیرمم حق نداری بیایی مردی هم نمیام!بعدش یه سال قرص اعصاب خوردم الانم جالبه اصن پیش قدم نمیشن از دلم دربیارن میگن ما بزرگیم هر بلایی سر زنت بیاریم حقمونه و اون باید پاشه بیاد خونمون گفتم باشه سر حلواتون میام بسه ۷ سال پدرمو دراوردین

الهی بگردم از هیچ طرف خیر ندید

خواهر من ورزشکاره 

باورت میشه وقتی مامانبزرگم فهمید گفت ورزش برای دخترا عیبه و بعد که قبول نکردیم حرفشو ، کلی تا ما نبودیم دعواش کرد؟مامانِ مامانمو میگم

خواهرم هنوز بعضی وقتا یادش میاد حالش بد میشه