2777
2789
عنوان

ناراحتی اعصاب مادرم😔

98 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها واقعا نمیدونم چه کنیم بامادرم اعصاب برابقیه هم نزاشته همه روروانی کرده ازبس گیرمیده ودعوا راه میندازه چندروزه اینجام دارم روانی میشم ازدستش داداشای بیچاره ام چقد هواش دارن  این هی رواعصابشون راه میره اوناهم همش دادوبیداد میکنن واقعا صبرایوب میخواد باآدم وسواسی  اضطرابی زندگی کردن .یکی ازداییام پارسال فوت شد ای بدترشد.من وداداش کوچیکم  اونبار به زوربردیمش روانپزشک ولی فقط یه روز دارو خورد چیکارش کنیم واقعا حالش بده .قرصا بریزیم تو کپسولهای خالی بهش بدیم ؟ خودم کم بدبختی ندارم فکرمشکلات خانوادمم بایدباشم

ازوقتی یادمه همش توخونمون دعوا وتنش بودچون مادر سالم وباسیاستی نداشتیم.هم دانشگاه میرفتم هم سرکار که خونه نباشم بااولین خواستگار جواب مثبت دادم. ایکاش نمیدادم.ولی خب چه میکردم . بریده بودم  

گناه داره درکش کن دست خودش نیست 

من خودم افسردگی دارم با خانوادم دعوا میکنم بعد خیلی پشیمان میشم دست خود آدم نیست 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره درکش کن دست خودش نیست من خودم افسردگی دارم با خانوادم دعوا میکنم بعد خیلی پشیمان میشم دست ...

من درکش میکنم الان به داداشم گفتم ولش کنین مریضه دست خودش نیس‌ ولی هی جوابش میدن. بدبختی اینجاس میپیچه به بقیه هم بجز بچه هاش .نمیدونم چیکارش کنیم  .بقیه خواهربرادرهاش هم مشکل دارن بچه هاشون فراری دادن  .ماروهم مریض کرده ژنتیک خرابش به ماارث داده  وشرایط زندگیممون هم خوب نبود بدترشدیم. من الان چندساله روازشک میرم ودارو میخورم بااینکه من کاری به بقیه ندارم فقط چون بعدعمل  تیرویید مشکل بلع گرفتم ودارواثرنداشت گفتن ریشه عصبیه  ارجاعم دادن روانپزشک من قبول کردم که مریضم  ولی مادرم قبول نمیکنه بیچاره به داداشم بیچاره خواهرم😔من اومدم قهر میگم چه اشتباهی کردم اومدم اینجا

من درکش میکنم الان به داداشم گفتم ولش کنین مریضه دست خودش نیس‌ ولی هی جوابش میدن. بدبختی اینجاس میپی ...

باهاش کل کل نکنین بدتر میشه گناه داره مغزش مشکل داره

باهاش کل کل نکنین بدتر میشه گناه داره مغزش مشکل داره

آره بیچاره دست خودش نیس  .خاله بزرگم خیلی ساله دارواعصاب میخوره کاری به بقیه نداره . ولی ای  دارونمیخوره همش هم دعوا درست میکنه مخ داداش کوچیکم که باهاش طبقه پایین زندگی میکنه تلیدکرده طبقه بالا داداش وسطیم وزنش هستن.  یبارگیرمیده به زن داداشم یبار به زن داییم یبار به خواهرم یبار... البته داداش بزرگمم خیلی اذیتش میکنه  بدتر روانی شده حتی روزهایی که ارومه باحرفای نامربوطش یهو اعصاب بقیه خراب میکنه. بخدا بعضی دوستام میدیدم چه مادرهای عاقلی دارن حسرت میخوردم. خیلی دلسوزه ولی بی سیاست وبیمار. داداش کوچیکم متولد ۷۳ اونیکی ۶۵ بزرگه ۶۴   خواهرم ۶۷ من ۷۰ . من وخواهرم وداداش وسطی متاهلیم ولی ازبس خودمون سختی کشیدیم خوشمون نمیادبچه دارشیم .من میگم بچه دارشم اگه ژنتیکش به من وشوهرم یا خانوادهامون بره چی .بهتره بچه دارنشم 

آره بیچاره دست خودش نیس .خاله بزرگم خیلی ساله دارواعصاب میخوره کاری به بقیه نداره . ولی ای دارونمی ...

خدا همه مریض ها رو شفا بده مخصوصا من و مادر شما 

خدا بهتون صبر و آرامش بده