2777
2789
عنوان

خیلی استرس مدرسمو دارم

81 بازدید | 8 پست

امسال دهمم رشتم ریاضیه

رشتمو با علاقه خودم انتخاب کردم و مدرسه نمونه میرم

پدر و مادرم برام کتاب میخرن و انتظار دارن که من درسمو خیلی خوب بخونم و رتبم توی کنکور عالی بشه

اینم بگم که من استعدادم توی درس خوندن خیلی عالیه و لازم نیست که زیاد درس بخونم ولی خیلی استرس دارم

خودم عاشق رشتمم با اینکه حتی ریاضیمم در حد خیلی عالی نیست ولی دوستش دارم مخصوصا فیزیک رو(اون ریاضی هم بخاطر مجازی خیلی ضربه خوردم وگرنه میتونم درستش کنم)

اگه هم ضعیف بشم حاضرم بار ها و بار ها بخاطرش تلاش کنم فقط بخاطر اینکه دوستش دارم

ولی نگرانیم برای پدر و مادرمه که ازم انتظار دارن

میترسم نتونم از پسش بر بیام و بهم بگن ما با اینکه وضع مالیمون افتضاح بود برات این همه امکانات فراهم کردیم و نتونستی

گذاشتیم بری رشته مورد علاقت و گند زدی به همه چی

استرس اینو دارم که نتونم هیچی از درسام بفهمم با اینکه همیشه عالی بودم و بدون خوندن بیست میشدم(میدونم که توی دبیرستان قضیه فرق میکنه ولی به هر حال)

بخاطر پدر و مادرم دارم ازش زده میشم

دارم همین اول کار ناامید میشم

چکار کنم

خیلی دارن بهم فشار میارن

عزیزم آروم باش

تو از سال دهم بخونی قطعا رتبت دو سه رقمی میشه هر دانشگاه و رشته ای بخوای میاری

توی رشته ریاضی با اینکه محتوای درسی سختی داره و مطالبش سنگینه اما چون تعداد داوطلب هاش کمه اگه بخونی میترکونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رشته ام انسانی هس الان دوازدهمم

دهم که بودم استرس بی دلیل داشتم که نکنه نتونم بخونم نکنه اونی نشم که خانواده ام میخوام

ولی الان خیلی اوکی شدم خانواده ام راضی هستن

تازه همه چی را پله پله باید رفت جلو یهویی صد قدم نمیشه رفت جلو نگران آینده نباش خدا بزرگه

سعی کن اول سال امیدوار باشی 

درس بخون و نگران چیزی نباش اگه تمام توان و تلاشتو برای خوب یادگرفتن درسات بذاری حتما موفق میشی (منظو ...

خودم میدونم که میتونم از پسش بر بیام

ولی یه ترس عجیبی دارم

با اینکه میتونم ولی همش دارم تصور میکنم که اگه نتونستم چه اتفاقی میفته

منم رشته ام انسانی هس الان دوازدهممدهم که بودم استرس بی دلیل داشتم که نکنه نتونم بخونم نکنه اونی نشم ...

اینجور چیزا رو که میشنوم خیلی خوشحال میشم

انگار که خودم از اون سختی گذر کردم