2777
2789

خونه نداریم 

۸۰درصدحقوقمون میره واسه قسط 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چقد هست حقوقتون

۲۰تا۲۳

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هیچی بناممون نیست 

حقوق شوهرمم متاسفانه ۱۵ بسختی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

انشالا پر بركت باشه براتون

ممنونم ولی هیچی نمیمونه که برکت داشته باشه 😀

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

انشالا پر بركت باشه براتون

ممنونم ولی هیچی نمیمونه که برکت داشته باشه 😀

بنظرم اگه ب شادي خرج بشه و هيچي نمونه خودش بركته

انقد که به هیچی نمیرسیم و از همه چی باید بزنم تو مرز افسردگیم 😅

انقد که به هیچی نمیرسیم و از همه چی باید بزنم تو مرز افسردگیم 😅

دور از جونت 

افسردگي مرز نداره وقتي بياد كله پا ميكنه

و بايد كلي هزينه كني متاسفانه!!! بعد ميگي كاش همون ١٠ تومن بود نون خالي بود ولي مريضي نبود

ولي ايشالا ك هم سالم باشيد و هم درامدتون بيشتر بشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دور از جونت افسردگي مرز نداره وقتي بياد كله پا ميكنهو بايد كلي هزينه كني متاسفانه!!! بعد ميگي كاش هم ...

ممنونم عزیزم