2777
2789

فقط خوب یاد بگیرین هفته‌ی بعد امتحان میگیرم 


مواد گوشتی را چگونه نگهداری کنیم؟ 


باکتری‌ها در غذاهای خارج یخچالی به‌سرعت رشد می‌کنند و از طریق مزه و بو هم قابل‌تشخیص نیستند.


انجماد گوشت‌ در دمای منفی ۱۸ درجه باعث غیرفعال‌شدن میکروب‌­ها (باکتری، مخمر و کپک­) می‌شود.


 البته غذاهایی که بیش از ۲ ساعت خارج از یخچال و یا یک ساعت در دمای بالاتر از ۳۲ درجه نگهداری شدند، هرگز نباید دوباره منجمد شوند.


گوشت‌های نپخته را می‌توان نهایتا ۱۲ ماه منجمد نگه داشت و کنسرو گوشت و ماهی تا زمان بسیار طولانی (۲ تا ۵ سال) قابل‌نگه‌داری است.


از نگه‌داری گوشت چرخ‌کرده به‌صورت منجمد بیش از ۳ ماه خودداری شود و گوشت‌های فرآوری شده مثل گوشت قرمز دودی، ژامبون و بیکن نیز تنها برای یک یا ۲ ماه فریز شوند.


قطعات مرغ را تا ۹ ماه می‌توان منجمد نگه داشت، اما مرغ چرخ‌شده و دل و جگر مرغ را بیش از ۴ ماه نباید در فریزر نگهداری کرد.


اکثر گوشت­های نپخته را ۳ تا ۵ روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد، اما گوشت چرخ‌کرده، کله پاچه، جگر و کلیه فقط یک تا ۲ روز در یخچال قابل نگهداری است.


اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

واقعن گوشت نپخته رو میشه تا پنج روز تو یخچال نگه داشت؟😐


ظاهرا بله، کم تو قصابی‌ها ندیدیم

البته درجه‌ی برودت بخچال هم مهمه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار سه کیلو گوشت و چون دو روز مونده بود تو یخچال ریختم دور،گفتم حتمن خرابه دیگه☹️

😳😳


اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792