فقط خوب یاد بگیرین هفتهی بعد امتحان میگیرم
مواد گوشتی را چگونه نگهداری کنیم؟
باکتریها در غذاهای خارج یخچالی بهسرعت رشد میکنند و از طریق مزه و بو هم قابلتشخیص نیستند.
انجماد گوشت در دمای منفی ۱۸ درجه باعث غیرفعالشدن میکروبها (باکتری، مخمر و کپک) میشود.
البته غذاهایی که بیش از ۲ ساعت خارج از یخچال و یا یک ساعت در دمای بالاتر از ۳۲ درجه نگهداری شدند، هرگز نباید دوباره منجمد شوند.
گوشتهای نپخته را میتوان نهایتا ۱۲ ماه منجمد نگه داشت و کنسرو گوشت و ماهی تا زمان بسیار طولانی (۲ تا ۵ سال) قابلنگهداری است.
از نگهداری گوشت چرخکرده بهصورت منجمد بیش از ۳ ماه خودداری شود و گوشتهای فرآوری شده مثل گوشت قرمز دودی، ژامبون و بیکن نیز تنها برای یک یا ۲ ماه فریز شوند.
قطعات مرغ را تا ۹ ماه میتوان منجمد نگه داشت، اما مرغ چرخشده و دل و جگر مرغ را بیش از ۴ ماه نباید در فریزر نگهداری کرد.
اکثر گوشتهای نپخته را ۳ تا ۵ روز میتوان در یخچال نگهداری کرد، اما گوشت چرخکرده، کله پاچه، جگر و کلیه فقط یک تا ۲ روز در یخچال قابل نگهداری است.