2777
2789
عنوان

حق ندارم دلم بشکنه🙂❓

161 بازدید | 21 پست

تو کل زندگیم حتی یک بار مادرم از من تعریف نکرده 

خواهرم چپ می‌ره راست میاد خوبی هاشو میبینه

ازش تشکر می‌کنه، پیش همه تعریفشو میکنه

خیلی از کارایی که من انجام دادمو به اسم اون می‌زنه و...

میگم من کردم فلان کارو!! میگه آره توهم بودی ولی خواهرت اصل کاریه! خواهرت بهتر انجام میده 

تو نکن ، تو دست نزن 

من بزرگترم تازه...

از من اصلا خوشش نمیاد.. مدام بدگویی و تهمت و دعواشه بامن...

هرچقدر می‌خوام برام مهم نباشه ولی هر بار شاهد شکستن قلبمم...

خواهشاً اگه می‌خواید نصیحتم کنید چیزی ننویسید 

به قدر کافی با افترا هایی که بهم می‌زنه منو جلوی مردم در موضع دفاع قرار داده لااقل اینجا بذارید فکر کنم درک میشم(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری کلا فرق گذاشتن بین بچه ها خیلی بده منم بچه بودم به عنوان بچه وسط خیلی حس تبعیض داشتم برای همین همیشه فکرم این بود بچه باید یدونه باشه و خودم فقط یه بچه دارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چرا؟چند سالتونه؟

فقط خدا می‌دونه 

همیشه من تو درس عالی ترین بودم خواهرم ضعیف ترین

دست به هرکاری زدم تهش لوح تقدیر و جایزه بود 

ولی خواهرم حتی دیپلمم نداره

۲۲

ببین نمی‌خوام نصیحت کنم چون خودم مخالف اینم که احترام پدر مادرو باید تحت هر شرایطی نگه داشت اونا از من بزرگترن و مسلماً رفتار درستو از من بهتر می‌دونن و خیلی وقت داشتن که اشتباهاتشونو درست کنند چون تجربه‌شون بیشتر بوده 

و اگه رفتار درستو تا الان هنوز یاد نگرفتن من مسئول کخ فهمی  بقیه نیستم 

پس من تحت هر شرایطی چرا باید سکوت کنم و چیزی نگم تا شاید دلشون نشکنه اتفاقاً خیلی احادیثم داریم که میگه پدر مادرم در حق بچه مدیونه مثل همون که واسه بچه در حق پدرمادر میگن

و اینم بدون برخلاف  همه حرفایی که می‌زنن همه پدر مادرا واقعاً خوب نیستن

فقط خدا می‌دونه همیشه من تو درس عالی ترین بودم خواهرم ضعیف تریندست به هرکاری زدم تهش لوح تقدیر و جای ...

بببین حتماً حتماً برو مشاوره و اینو جدی بگیر و سعی کن روی آیندت کار کنی تا مستقل بشی

تا اگه یه روز کسی دستتو نگرفت خودت بتونی بلند شی 

و اصلاً برات مهم نباشه کی باهات خوبه کی باهات بده و کی اصلاً چی میگه پشتت

ببین نمی‌خوام نصیحت کنم چون خودم مخالف اینم که احترام پدر مادرو باید تحت هر شرایطی نگه داشت اونا از ...

هیچ پدر و مادری صرف اینکه بچه به دنیا آورده پدر و مادر نمیشه!

من هرگز 

هرگز 

هرگز این زنو نمیبخشم 

تو تاپیکای قبلیم از ظلمای دیگشم گفتم.‌‌..

کل زندگیمو تحت شجاع قرار داده

بببین حتماً حتماً برو مشاوره و اینو جدی بگیر و سعی کن روی آیندت کار کنی تا مستقل بشی تا اگه یه روز ک ...

وجودم خالیه

مشاوره رفتم، روانپزشکی هم میرم و دارو هم مصرف کردم 

ببین باهام چیکار کردن

هیچ پدر و مادری صرف اینکه بچه به دنیا آورده پدر و مادر نمیشه!من هرگز هرگز هرگز این زنو نمیبخشم تو تا ...

بببین این حرفا که می‌زنن وای پدر مادرتن تحت هر شرایطی که شد باید احترام بزاری اگه زدن تو گوشتم نباید چیزی بگی خب لعنتی چرا نباید چیزی ؟؟بگم مگه برده‌شونم؟؟

خودشون با تصمیم خودشون منو به دنیا آوردن خودش مادر من تصمیم گرفته ۹ ماه منو توی شکمش حمل کنه خودش از درد زایمان خبر داشته تصمیم گرفته این کارو انجام بده بازم من مدیونش نیستم واقعا بابت اینا

فداکاری هم نکرده تصمیم خودش بوده

من  فقط احترامشو نگه دارم خوشحالشون کنم کمک حالشون باشم

به خاطر حالا درد زایمانی که کشیده یخاطر نونی که بهم دادن و بزرگم کردن 

ولی وقتی خودش نخواد احترامش حفظ بشه من چیکارم من 

و این حرف‌هایی هم که می‌زنن که پدر مادرته فلانه بیشترش فقط به خاطر اینه که به بچه عذاب وجدان بدن

واقعا خیلی چیز عجیبیه مثلاً اصلاً واسه خودم میگم فکر کن من بخوام بچه بیارم و بعد وقتی که بزرگ شد حالا یه کاری که من نمی‌خواستم  منت بذارم سرش که من ۹ ماه تو شکمم نگهت داشتم و بهت شیر دادم و احساس گناه بدم به خاطر این چیزا بهش😐😐😐

وجودم خالیهمشاوره رفتم، روانپزشکی هم میرم و دارو هم مصرف کردم ببین باهام چیکار کردن

حق داری واقعا یه سری چیزا به مرور روانتو نابود میکنه

بازم مشاوره‌هاتو جدی بگیر حتماً قرصاتو مصرف کن و یه کلاسی باشگاهی یه کلاس آموزشی چیزی برو که بتونی خودتو رشد بدی بتونی بری سر کار مستقل بشی

بببین این حرفا که می‌زنن وای پدر مادرتن تحت هر شرایطی که شد باید احترام بزاری اگه زدن تو گوشتم نباید ...

تمام وجودم مملو از عذاب وجدانه بخاطر تنفری که از بچگی نسبت بهش دارم 

انقدر که احساس گناه میده به من... 

ولی ته ته وجودم می‌دونم که حق با منه 

از جای کبودی های روی بدنم 

از وقتایی که به روم چاقو می‌کشید 

یا مجبورم می‌کرد همه کارا رو انجام بدم 

تا همین الان که کاری کرده فکر کنم دوست داشتنی نیستم و این همه تبعیض قائله

اونه که باید احساس گناه بکنه 

اونه که امیدوارم خدا هیچوقت ازش نگذزه