2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم بودم بعد بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 7287 بازدید | 223 پست

پسر من و خواهر شوهرم ۴ ساله بودن دخترم دنیا اومد وقتی دور هم بودیم تحت هیچ شرایطی دخترمو از بغلم زمین نمیذاشتم فقط یبار انقد اصرار کردن گذاشتم روی مبل پشت سرم،پسر خواهرشوهرم نزدیک بود بپره روش ی جیغ زدمو دخترمو بغل کردم و دیگه به اصرار هیچکس توجه نکردم. میدونی نوزاد نمیتونه از خودش دفاع کنه ما بزرگترا باید مراقبش باشیم فقط.اما واکنش جاریت خیلی شدید بوده من تو جایگاه شما هم ناراحت میشدم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت وقتی بچت کار اشتباهی میکنه و تذکر ملایم به بچت نمیدی

حق دارن بقیه به بچت تذکر بدن اما نه اینقد شدید

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

جاری اینقد حساسه نباید بیاد تو جمع. یا تو جمع بچشو بغل بگیره زمین نزاره. بچه ی 6 ساله این چیزا رو نم ...

بچه ۶ ساله نمیفهمه وسیله پرت کردن سمت نوزاد خطرناکه؟

این حرفارو از کجا میارین😂؟

تو همین سن میره پیش دبستانی / کلاس زبان و ورزش و... چطوری میگین بچه نفهمه آخه

بچه ۶ ساله نمیفهمه وسیله پرت کردن سمت نوزاد خطرناکه؟ این حرفارو از کجا میارین😂؟ تو همین سن میره پیش ...

شما درست بخون عزیزم. من گفتم بچه ی 6 ساله همه ی کاراش با فکر نیست. بله ممکنه نفهمه. داشته بازی میکرده. مگه بچه ی 6 ساله حواسش 6 دانگ به محیطه؟ اتفاقی وسیله هم انداخته. عمدی نبوده که

والله برام پیش اومده حتی دختر بچه ی 12 ساله وسیله پرت کرده خورده سر بچه ی من. اما من توبیخش نکردم.چون خودش به شدت بعدش ناراحت شده. چون بچه ها تو بازی هیجان زده میشن. ممکنه ازین اتفاقا بیوفته.  کسی هم نگفت عمدی وسیله برمیدارن میندازن این ور اون ور. من تصادفی بودنش منظورم بود!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شما درست بخون عزیزم. من گفتم بچه ی 6 ساله همه ی کاراش با فکر نیست. بله ممکنه نفهمه. داشته بازی میکرد ...

حتی اگه با فکر نباشه طبق تفکر شما ، رفتار تند اطرافیان باعث میشه اگه خواست دوباره تکرار کنه قبلش فکر کنه

حتی اگه با فکر نباشه طبق تفکر شما ، رفتار تند اطرافیان باعث میشه اگه خواست دوباره تکرار کنه قبلش فکر ...

منم گفتم اینجا باید مادرش زودتر برخورد میکرد قبل از جاری. جاریش کار بدی کرده مخصوصا با شرایطی که بچه ی اسی داره./ ایشون اینقد حساسه نباید بیاره بچشو وسط جمعی که بچه کوچیک داره. یا کلا بچشو زمین نزاره! این نظر منه. بالاخره شما هم نظرت محترمه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم گفتم اینجا باید مادرش زودتر برخورد میکرد قبل از جاری. جاریش کار بدی کرده مخصوصا با شرایطی که بچه ...

بحث نظر من و شما نیست

واقعا یسری دیدگاه ها اشتباهه با احترام.

طرف حساب ایشون نوزاد بوده ، نه یه بچه همسن و سال بچه استارتر

یه ضربه کوچیک میتونست باعث آسیب جبران ناپذیری بشه.

بحث نظر من و شما نیستواقعا یسری دیدگاه ها اشتباهه با احترام.طرف حساب ایشون نوزاد بوده ، نه یه بچه هم ...

شما از اول خوندی تاپیکو؟ بچه بچست. بزرگترا باید شعور داشته باشن گلم

جاریت حق داشته ناراحت بشه .شما هم برای بچه توضیح بده مواظب اون کوچولو باشه چیزی سمتش پرت نکنه.

عمه ام تعریف می‌کنه زمان قدیم پدربزرگش یه دمپایی سمت بچش که نوزاد بوده پرت کرده نمی‌دونم می‌خواسته به گربه ای چیزی بزنه خورده به بچه و مرده.... یا یکی همین جا تعریف کرد یه خانومی نوزاد داشته و مهمون دعوت کرده بچه رو  روی تخت خودشون زیر پنجره خوابونده بوده.بچه های مهمون میرن بالای تخت و از پنجره چیزی نگاه کنن نوزاد رو له می‌کنن.

اول از همه وظیفه مادره که از بچش محافظت کنه.

خب تو چی گفتی 

من بچه ی جاریم از قصد دوبار محکم خودشو کوبوند به بچه م اون هفت سال پسرمنم دوسال ونیم،خودم دومین رفتم بغلش کردم مادرش که هیچی نمیگه

توام میگفتی عزیزم چیزی میخوای بگی به خودم بگو نه پسرم،من با پسرم حرف میزنم 

مگه من مردم تو بزنی گوش بچه م 

راستش جاریت حق داره بچه 6 ساله باید یه سری چیز هارو بفهمه دیگه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم