2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم بودم بعد بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 7287 بازدید | 223 پست

بخدا که اگه اروم میگفت بچه ۶ ساله بازم تکرار میکرد چون فکر میکرد خیلی هم کار بدی نیست در حالی که ممکن بود فاجعه بشه کاش خودت قبل اون دعواش میکردی که به بچت توهین نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن که حق داشته

پسر شما ۶ ساله س کوچک نیست که بگی متوجه نمیشه نباید چیزی پرت کنه

میدونی اگه بهش می‌خورد تو چشمش می‌خورد چقدر خطرناک بود؟

خب آدم میترسه واکنش نشون میده اون لحظه هم دیگه براش فرق نمیکنه بچه جاریه خواهره یا همسایه

🌷

بچه شما قصدش زدن نبود اما شما هم جای جاری بودی همین واکنشت می بود

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اصلا چیو ب چی ربط میدی من چی گفتم ت چی گفتی زر مفت هم نزن

زر مفت رو تو میزنی ک میخوای واکنش و نظر خودتو در مقابل اتفاقات ب زور ب بقیه تحمیل کنی  و یاد نگرفتی ک هرکس ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه 

ی چی دیگ اگ ب مغز کوچیکت فشار میاوردی ربطشو می‌فهمیدی 

ن

اتفاقا این نشون میده شما چقدر فهمیده و با شخصیتی

جاری شما ترسیده که حق هم داشته بترسه و واکنش نشون داده چون نگران بچه ش شده

اگر شماهم تو اون شرایط چیزی بهش میگفتی دعوا بالا می‌گرفت و در نهایت شما مقصر میشدی

🌷
یعنی به جا بوده حرفش

به نظر من به جا بود اخه نوزاد که تو سرش استخون نداره خیلی حساسه 

ما یکی از اقواممون سر نوزادش ضربه دیده الان طفلی یه طوریه انگار خنگ شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30