2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کن فردا خبر خوشحالی بشنوم خیلی گرفتارم و میترسم 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

برام دعا کن 

چند ساله یه حاجتی دارم 

کارم همش گریه کردنه 

دلم میخواد به بار هم از خوشحالی گریه کنم 😭

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

حیف که تاپیکت قفل کردی ،متم تایپ کردم  صلاح دونستم اینجا بزارم

در جواب پستت که گفتی QUOTE=396452357]عزیزم من متاهلم و متاهلی یعنی اینکه  نباید تصمیم بگیری  و من شوهرم تصمیم میگیره و تصمیم خ ...[/QUOTE]

یعنی‌چی که متاهلی  نباید تصمیم بگیرری ،اون تصمیم بگیره🤣🤣🤣🤣اولین بار همچی چیزی میشنوم  ،فردا اون واسه بچه دار شدن تصمیم میگیره،که بیاریم یا نیاریم ،فردا  لابد میگه دختر باید بیاری یا پسر...یا بگه خونه مادر ،پدرت نرو ..حالا کاری ندارم به تو..ولی این حرفت از پایه چرته و مسخره س ..یعنی وقتی متاهل شدیم دیگه خودمون هیچ میشیم ..مبارکت باشه همچی شوهری ..زن و شوهر واقعی اونیه که بشینن با هم حرف بزنن و دو طرفه تصمیم بگیرن نه برده ی شوهرت بشی

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

واقعا آقاست این 🤔🙄

اره بابا شک نکن

همه رو خراب خطاب میکرد کلی فحش زشت میداد تازه ب مطعلقه ها هم گفت خراب و .. ی کامنت هم گزاشت ک سوهرم ماهی 700 میلیون پول جیبی میده😂😂😂

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

یه سوال از اسیبا این سطح پایین از فرهنگ چطور معلم هستی؟؟؟؟؟؟؟

با س... معلم شده. میگم اخه. چطوری فاصله ی خواستن و شدن اینقدر میتونه کوتاه باشه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اره بابا شک نکنهمه رو خراب خطاب میکرد کلی فحش زشت میداد تازه ب مطعلقه ها هم گفت خراب و .. ی کامنت هم ...

آره دیدم توهین کرده به خانومای مطلقه.‌خودم جدا شدم قبلا ..ولی گوه اضافه خورده عوضی کثیف..فک میکنه هر زنی طلاق میگیره خرابه ..خیلیا سرپرست خانواده ن ..صبح تاشب کار میکنن بعد طرف میگه تن فروشی میکنن..کاش نی نی سایت اینا رو برای همیشه تعلیق کنه هر چند با یه سیم کارت دیگه باز پیداشون میشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

با س... معلم شده. میگم اخه. چطوری فاصله ی خواستن و شدن اینقدر میتونه کوتاه باشه!

توی تاپیکاش که مال ۱۴۰۳ هست گفته معلمم بعد سال ۱۴۰۴ گفته لیسانس دارم میخوام معلم بشم، بنده خدا اصلا از تاپیکاش معلومه مشکل داره

من حس ششمم ببین تو تا چند سال دیگه به یه بیماری لاعلاج دچار میشی. شوهرت بهت خیانت میکنه و تهش نمیتونی جدا بشی اما همچنان از این حرفا خواهی زد

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

آره دیدم توهین کرده به خانومای مطلقه.‌خودم جدا شدم قبلا ..ولی گوه اضافه خورده عوضی کثیف..فک میکنه هر ...

ولش کن اعصاب خودتو بهم نریز یه نگاه به تاپیکاش کنی میبینی سطح این آدم چقدر هست اصلا این آدمارو با این سطح فرهنگ  باید نادیده گرفت کلا