2777
2789
عنوان

چرا اسکل شدم نیاز عاطفی پیدا کردم

696 بازدید | 74 پست

۲ ماه بعد میشه ۲۲ سالم. هنوزم تو کنکور گیر کردم. قبلا پیرا قبول شدم موندم یه چی تاپ بیارم. ولی تو این چند سال همش از حاشیه دور موندم یه چی خوب قبول بشم ولی نشد‌. گاهی اوقات دلم میخواد با یکی حرف بزنم یکی بهم محبت کنه ولی از همه فاصله میگیرم درخواست هیچکسو قبول نکردم چون رابطه تو سال کنکور سم واقعیه.

ولی نمیدونم چرا بهم ریختم . خستم از همه چی. هر جا میرم یه آب هم میخورم همش فکرم درگیره آینده و کنکورمه. هیچ کاری نمیتونم بکنم چون به دنبالش استرس میگیرم که نکنه فلان کارو کنم به کنکور آسیب بزنه.

هی میگن تمرکز رو خودت تمرکز رو خودت بخدا مغزم درد گرفت اینقدر به خودم و آیندم فک کردم🤦🏻‍♀️ الان این ۲ روز هم نمیدونم چرا اسکل شدم به این حاشیه ها فک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میشه؟ چند ساعت وقت میذاشت براش؟

نمی‌دونم حالا اونطوری

ولی واقعا ربطی نداره مگه اینکه بخوای خودتو زندانی کنی 

تو توی سال کنکور با خانواده اصلا وقت نمیگذرونی یعنی؟

درسته سفر نمیری خیلی از مهمونی ها رو نمیری ولی خب مطمئنن نمیتونی فقططط درس بخونی اگر بخوای با خودت صادق باشی

انسان اگه تنهایی براش خوب بود مونث و مذکر آفریده نمی شد

خب بخدا من چندین ساله تنهام

مخصوصا اینکه فشار روم زیاده هم از طرف خانواده بخاطر کنکور و اینچیزا فکرای چرت و پرت میزنه به سرم

امسالم سال اخرمه ریسک پذیره

خب بخدا من چندین ساله تنهاممخصوصا اینکه فشار روم زیاده هم از طرف خانواده بخاطر کنکور و اینچیزا فکرای ...

حالا می تونی امسالم بخاطر ایندت بیخیال شو

یعنی ارزش یه خدا حافظی ام نداشتم با معرفت ....

یه کلاسی چیزی که واستون لذت بخش تر از درس خوندن باشه شرکت کنینمثل یه ورزش، یه هنری چیزی

باشگاه ۲ ماهه میرم

مشکل من اینه گاهی اوقات بهم میریزم هیچکی نیس حرفامو بشنوه

با خانواده هم درد و دل نمیکنم چون خسته شدن از دستم فقط مجبورم ساکت و آروم درس بخونم

باشگاه ۲ ماهه میرممشکل من اینه گاهی اوقات بهم میریزم هیچکی نیس حرفامو بشنوهبا خانواده هم درد و دل نم ...

چه عالی

با دوستاتون برنامه بذارین هفته ای ، دو هفته یه بار دو ساعت بیرون برین معاشرت کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿