2777
2789

نه اصلا درد نداره

فقط یه دلپیچه کوچیک داری اگه به هوش باشی و انجامش بدن

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم ینی خیلی زیادد

نه درد خیلی ریز

البته من کاملا به هوش بودم و دکتر قسمت به قسمت روده رو داخل تلویزیون بهم نشون میداد و توضیح می‌داد

خودم قبلش خیلی میترسیدم

اون دلپیچه هم برا اینه که با یه دستگاهی موقع فیلم برداری گاز وارد روده بشه قشنگ بتونن ببینن و اون دستگاه رو رد کنن

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
نه فقط باید بری دستشویی فورا چون باد زیادی وارد روده میشه ،بهوش اومدی برو دستشویی حتما

بعد هک ببخشید باید بری دستشویی خیلی گاز معده زیادی دفع میکنی برا همون گازی هست که موقع کولونوسکوپی میفرستن داخل روده

بعد هک ببخشید باید بری دستشویی خیلی گاز معده زیادی دفع میکنی برا همون گازی هست که موقع کولونوسکوپی م ...

گازه ک باید درد داشته باشه نه؟ چون برا لاپاراسکوپی و .. میزنن میگن درد داره تا دفع بشه 

گازه ک باید درد داشته باشه نه؟ چون برا لاپاراسکوپی و .. میزنن میگن درد داره تا دفع بشه

نه اصلا درد نداره برا دفعه

موقع کولونوسکوپی یه درد خفیف داری