2777
2789
عنوان

بی پولی خیلی بهم فشار اورده

650 بازدید | 51 پست

شوهر گشادم اهل کار کردن نیس شیطونه میگه دلو کلیشو درارم ببرم بفروشم😒 بچه مدرسه اس دارم شده کلفت برادرش اونام گاهی یتومن یا ۵۰۰تومن میدن... که بخوره تو سرشون. والا زورم میاد من برم کار کنم.. پول درارم این میاد بزور پولارو میبره..اگه خودش رفت سر کار درست حسابی منم میرم..

اصلا تو این گرونی مردم ده تا شغل دارن باز پینالن از بی پولی😑اونوقت شوهر گاوم رلکس ور دلمه

ولمون کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق میگرفتی کاش 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اصلا شغلی نداره حرفه ای؟

نه نداره سربازی ..نرفته.  برادرش نیسانم گذاشتن زیر پاش این کار نمیکنه.. مشخصه معتادم هست تا پولی دستش میاد سریع میره با رفیقاش میده به باد... ازدواجممم زوری بود

تف تو روش متنفرم ازش

ولمون کن 

منم مخالفم وقتی شوهرت سرکار نمیره تو کار کنی پول بیاری که شوهرت پررو شه فکر کنه وظیفه توعه پول دراوردن

بابای مامانم تنبل بود کم میرفت سرکار و مامان بزرگم رفت سرکار به شهر دیگه چون اون زمان همه شهرا واسه زن ها کار نبود بعد بابابزرگم زن گرفت و مامانم بزرگم که دید پول هایی که میفرستاده رو بابابزرگم داشته خرج زن دیگش میکرده طلاق گرفت 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه نداره سربازی ..نرفته. برادرش نیسانم گذاشتن زیر پاش این کار نمیکنه.. مشخصه معتادم هست تا پولی دست ...

چرا ازدواجت زوری بود؟ 

این معتاد بودن و تنبل بودنش قبل ازدواج معلوم نبود؟