2777
2789
عنوان

بی پولی خیلی بهم فشار اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 51 پست
چرا این جوری قضاوت میکنن؟ خونه و وسایل خونه و ماشین شوهرت خوبه؟ ظاهر زندگیتون خوبه؟ فقط خرجی به تو و ...

نه خودم کار میکنم میخرم کسی باور نمیکنه که اینا خودم خریدم خودم نزاشتم ظاهر زندگیم بد باشه

میاد تو دادگاه کلی دروغ سر هم میکنه جوری ک خودم متهم میشم کلا همه چی رو انکار میکنه یبارم رفتم دادگا ...

پسر بله 18 سالش شه میگن خرجش با پدرش نیست

ولی دختر میگن تا وقتی ازدواج کنه خرجش با پدرشه بعد ازدواج هم خرجش با شوهرشه 

خدا لعنت کنه همچین مردی رو نفرینش کن شاید خدا حالشو جا اورد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودم کار میکنم میخرم کسی باور نمیکنه که اینا خودم خریدم خودم نزاشتم ظاهر زندگیم بد باشه

یعنی خونه و ماشین و وسایل خونه هم نمیخره برای زندگی و راحتی خودش؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه ماشین داره ولی وسایل خونه نمیخره خونه هم با تدبیر خودم با هزارتا دردسر خریدیم

خونه به اسم خودت باشه حتما

هیچی به اسمش نکن

کلا مامانم دوست داره دختراشو به هر خری بده

بابات جلوشو نگرفت؟ 

قبل ازدواج معلوم بود پسره معتاد و رفیق باز و تنبله و سرکار نمیره؟ 

اسی با وکیل مشورت کن شاید راه قانونی پیدا شه شوهرتو مجبور کنن بره سرکار و خرج زندگی رو بده بدون این ...

قانون اصلا پشت زن نیست دوستم با اینکه هر مدرکی علیه شوهرش داشت باز قاضی ..پشت شوهرش بود

ولمون کن 

قانون اصلا پشت زن نیست دوستم با اینکه هر مدرکی علیه شوهرش داشت باز قاضی ..پشت شوهرش بود

واای خدا لعنت کنه این قانونگذاران و قاضی ها رو

مشکل دوستت چی بود؟ 

بابات جلوشو نگرفت؟ قبل ازدواج معلوم بود پسره معتاد و رفیق باز و تنبله و سرکار نمیره؟

تو نانزدی بخاطر خیانتش که شماره دوستامو برداشته بود اومدم جداشم. منظورم عقدمه بابام زد دماغمو شکوند.

شوهر گاومم کلا عقل نداره بد ترین طایفه تو شهرن.  دعوایی میشه مدام تهدیدم میکنه میام با تفنگ خانوادتو میکشم بعد تو دخترمو بعد خودمو

ولمون کن 

تو نانزدی بخاطر خیانتش که شماره دوستامو برداشته بود اومدم جداشم. منظورم عقدمه بابام زد دماغمو شکوند. ...

به بدترین طایفه که بدنام هم بودن دختر دادن؟ چرا اخه؟ 

کار مامان و بابات خیلی بد بوده

شوهرش معتاد .. دست بزن داشت خودشو بچه هاشو با کمربند سیاه میکرد

گند بزنن قانون مملکتو 

پس از چه چیز زن میخوان دفاع کنن؟ 

زن اصلا از نظر مسئولان چیه؟