2777
2789
عنوان

بی پولی خیلی بهم فشار اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 51 پست

بنظرم برو سرکار چون زندگی خبر نمیکنه شاید برا آدم مشکل پیش بیاد پول لازم شد ولی پولاتو بهش نده هر کاری کرد کاش طلاق می‌گرفتی حیف جوونیت

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم وقتی راهی نداری مجبوری بری کار کنی پولت خرج خودت دخترت کن من شوهرم با ۴ تا درجه رو دوشش برا ...

نظامی بود؟ پول نداشت؟! 

طلاق نگرفتی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نظامی بود؟ پول نداشت؟! طلاق نگرفتی؟

شوهرم اعتقادش اینه ک پولات رو نباید خرج کسی کنی هرکس پول میخاد خودش باید کار کنه حتی به بچه هام پول نمیده میگه خودشون کار کنن پولاشم میزاره تو بورس فارکس اینا میره به کسی نمیده

شوهرم اعتقادش اینه ک پولات رو نباید خرج کسی کنی هرکس پول میخاد خودش باید کار کنه حتی به بچه هام پول ...

چه تفکر بدی داره

مرد طبق اسلام و قانون ایران وظیفه داره خرج زن و بچه هاشو بده 

کاش به خاطر نفقه ندادن شکایت میکردی ازش با وکیل حرف میزدی که طلاقت نده ولی قانون مجبورش کنه نفقه تو و بچه هاتونو بده

این نظامی ها که میگن کلی از نظر اعتقادی روشون کار میکنن انتظار نداشتم این باشند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ازدواجم سنتی بود. نمیخواستمش بزور دادنم شوهر

چرا مجبورت کردن؟ 

اسی با وکیل مشورت کن شاید راه قانونی پیدا شه شوهرتو مجبور کنن بره سرکار و خرج زندگی رو بده بدون این که طلاق بگیری 

چون طبق قانون ایران مرد وظیفه داره نفقه زن و بچه هاشو بده 

چه تفکر بدی دارهمرد طبق اسلام و قانون ایران وظیفه داره خرج زن و بچه هاشو بده کاش به خاطر نفقه ندادن ...

عزیزم شانس من اینجوریه همکاراش ک با هم رفت امد داشتیم کارت حقوقیشون دست زنشون بود نمیشه بگی چون مال اینجوره بقیه هم اینجور بودن اینا خاتوادتن مشکل دارن  خدا خیرت بده هر روز میبردم در دادگاه میخاس به زور طلاقم بده خودم با التماس برمبگشتم

چه تفکر بدی دارهمرد طبق اسلام و قانون ایران وظیفه داره خرج زن و بچه هاشو بده کاش به خاطر نفقه ندادن ...

همین الانم نمیده خودم از بس تلاش کردم برا بقا خسته شدم همش باید فکر همه چیز باشم ملتم تا حرف بزنم میگن تو زندگیت مشکل نداره الکی ابرو شوهرتو میخای ببری

عزیزم شانس من اینجوریه همکاراش ک با هم رفت امد داشتیم کارت حقوقیشون دست زنشون بود نمیشه بگی چون مال ...

چه مرد بدی

نمیشه با کمک وکیل یه جوری ازش شکایت کنی که طلاقت نده مجبور شه نفقه تو و بچه هاتونو بده؟ 

چون طبق قانون ایران مرد وظیفه داره نفقه زن و بچه هاشو بده

همین الانم نمیده خودم از بس تلاش کردم برا بقا خسته شدم همش باید فکر همه چیز باشم ملتم تا حرف بزنم می ...

چرا این جوری قضاوت میکنن؟ خونه و وسایل خونه و ماشین شوهرت خوبه؟ ظاهر زندگیتون خوبه؟ 

فقط خرجی به تو و بچه هات نمیده؟ 

چه مرد بدینمیشه با کمک وکیل یه جوری ازش شکایت کنی که طلاقت نده مجبور شه نفقه تو و بچه هاتونو بده؟ چو ...

میاد تو دادگاه کلی دروغ سر هم میکنه جوری ک خودم متهم میشم کلا همه چی رو انکار میکنه یبارم رفتم دادگاه گفتن بچه ۱۸ سالش ک شد دیگه عهده پدر خارج هس اگر یکی بخاد بد بشه هیچ بنی بشری نمیتونه کاریش کنه بعدم از بی کسی من سواستفاده میکنه میگه من همینم ک هستم طلاق بگیره بره