الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علايمم درد سينه و درد زير شكم بيشتر بود و كمي احساس تهوع داشتم
عزیزم شما هم هنوز دردهای گهگاه کمر یا یکی از دو پهلو یا تهوع رو دارین؟من یه لحظه خم میشم بعدش پهلو و کمرم درد میگیره یکم سرپا باشم شاید ۱۰دقیقه ضعف شدید میکنم دراز نکشم بدنم به لرزه میوفته و انگار میخام بیفتم هر چیزی حتی سبک وردارم انگار شکمم سفت میشه احساس میکنم اذیت میشم اینا طبیعیه؟لطفا زودتر نظر بدین خیلی نگرانم مرسی
بچه ها دکتر واسم یه سری آزمایش نوشته رفتم آزمایش خون دادم قرار بود آخر این همه جواب آماده شد بدن،الان زنگ زدن ازم پرسیدن سابقه سقط داشتی؟؟سابقه سقط رو تاکید میکرد؟بارداری که نیستی؟گفتم باردارم قبلی هم نه،گفتم چیزی شده گفت نه زود خداحافظی کرد و قطع، تمام بدنم از ترس و نگرانی سرد شده دارم میمیرم یعنی چی شده که اینارو پرسید؟اگه واسه همس خب قبل آزمایش یه فرمی چیزی بدن پرکنیم ولی فقط در مورد من بود که زنگ زد!آخه چرا؟چیکار کنم حالا؟حالم بعد از تلفنش بهم ریخته دارم یخ میزنم کسی خونه نیست وای خدا😣😣😣
شوهرم از سرکارش فرستادم آزمایشگاه گفتم شدیدا نگرانم حالم خیلی بده برو شاید چیزیه به من نگفتم شوهرم بنده خدا بدتر از من شد حالا که رفته بهش گفتن چیزه ما به همه زنگ میزنیم اینارو میپرسیم شوهرم بهش گفته آخه بجای این نحوه زنگ و اون مدل سوال پرسیدنتون که حال زن باردارو خراب کنین که من الان کارمو مرخصی ساعتی بگیرم بیام اینجا یه فرم موقع آزمایش خون بدین پر کنیم بهتون بدیم ولی اینجوری حالمونو خراب نکنین،بچه ها ببخشید شمارم نگران کردم بخدا حالم خیلی بد شده بود