2777
2789
عنوان

اقدامی های فروردین و منتظران موعد بارداری بیان تو باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9448 بازدید | 1077 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه هر کسی متفاوته عزیزم 

اخه من الان 16 دورم از پریودم یک شب در میان اقدام کردم حالت تهوع داشتم گفتم شاید دلیل قرص فولیک اسید میخورم ولی دیشب تخمدان راستم به شدت شدت درد میکنه سردرد و کمردرد دارم خیلیم بی حال هستم از هرکسیم پرسیدم میگه نشانه بارداری بعد از عقب افتادن پریود هست

اخه من الان 16 دورم از پریودم یک شب در میان اقدام کردم حالت تهوع داشتم گفتم شاید دلیل قرص فولیک اسید ...

آره این علایم درسته ایشالا که بارداری امید داشته باش بخاطر فولیک اسید فکرنکنم باشه چون منم از قبل اقدام میخوردم قبلش تهوع نداشتم ولی بعدش مثل تو داشتم تهوع ممکنه جز علایمت باشه من تا۴روز قبل موعد بی بی منفی بود واسه همین میگم روز موعدت بزن چون بی بی منفی میشه حال آدم گرفته میشه ناامید میشه توکلت به خدا😙

آره این علایم درسته ایشالا که بارداری امید داشته باش بخاطر فولیک اسید فکرنکنم باشه چون منم از قبل اق ...

ممنون گلم هر کی میاد میگه بار اولت امید نداشته باش خودم دارم باورم میشه این ماه باردار نمیشم کلیم مونده تا زمان پریودم خیلی دیر می گذره

ممنون گلم هر کی میاد میگه بار اولت امید نداشته باش خودم دارم باورم میشه این ماه باردار نمیشم کلیم مو ...

اتفاقا خیلیا تو همین سایت بار اول باردارشدن هیچی از نظر خدا دور نیست،میدونم زمان اون روزا سخت میگذره ولی ایشالا تهش خیلی شادبشی با خبرایه خوب بیای

عزیزم شما هم هنوز دردهای گهگاه کمر یا یکی از دو پهلو یا تهوع رو دارین؟من یه لحظه خم میشم بعدش پهلو و ...

شما بارداريد؟ چند وقتتونه؟؟ 

بله منم درد زير شكم دارم خيلي البته لكه بيني داشتم كه شياف هم مصرف ميكنم اما درد زير شكم و گاهي هم پهلو دارم 

شما بارداريد؟ چند وقتتونه؟؟  بله منم درد زير شكم دارم خيلي البته لكه بيني داشتم كه شياف هم مصر ...

بله،خودمم نمیدونم دکتر رفتم فقط یه سری آزمایش نوشت گفت آخر اردیبهشت بیا دوباره که سونو بنویسم ببینم قلب تشکیل شده

شما بارداريد؟ چند وقتتونه؟؟  بله منم درد زير شكم دارم خيلي البته لكه بيني داشتم كه شياف هم مصر ...

من همه اون علایمی که تو پست بالا نوشتم رو دارم باورت میشه وقتی میشینم روی فرش پهلوم و کمرمو شکممو زیر دلم درد میگیره همش انگار باید دراز کش باشم اونم بیشتر رو پهلو چپم چون پهلو راستم معمولا درد میکنه همینطور کمرم سمت راست،ننیدونم مشکلی دارم یا طبیعیه شما میدونی؟

بعد از ١٠ روز تاخير پريود ، آزمايش خون مثبت، دوتا بى بى چك مثبت و يه هفته مصرف پروژسترون، ديشب پريود شدم... اين بار دوم بود بهمن ٩٦ هم دقيقا همين اتفاق افتاد، اون دفعه كه هول شديم به همه هم گفتيم اما اينبار به هيچكس نگفتيم...

ديگه داره باورم ميشه نازام ميخوام برم يكى از اين كلينيكاى نازايى

كسى دكتر سهيلا عارفى رو ميشناسه اينجا؟ يا اگه يه مركز خوب ميشناسيد بهم معرفى كنين لطفاً