2777
2789

یه خواستگار دارم همه راضین بجز خودم اسرار میکنن که حتما چون همه چیش اوکیه تو نباید بهانه بیاری توم باید قبول کنی

تروخدا یچیزی بدین دلش سرد شد این حرفا که میگید مگه عصر قاجاریه و فلان اینا نزنید تروخدا یه دعا بدید شما تو شرایط من نیستید😭😭😭

شرایطت مگه چیه که نمبخوایش ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شرایطت مگه چیه که نمبخوایش ؟

من حسی بهش ندارم تازه ۲۰سالم شده فعلا برای ازدواجم روده واقن نمیتونم یه فرد دیگرو کنار خودم تحمل کنم آمادگی شو ندارم 

ایشونم متاسفانه از لحاظ سن و پول و اخلاق و موقعیت شغلی همه چیش اوکیه نمیدونم از چیش ایراد بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حسی بهش ندارم تازه ۲۰سالم شده فعلا برای ازدواجم روده واقن نمیتونم یه فرد دیگرو کنار خودم تحمل کنم ...

تا حالا باهاش صحبتیدی؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه قراره فردا یه نیم ساعتی باهم حرف بزنیم به خودشم مستقیم نمیتونم بگم نمیخامش چون فردا ممکنه به بقیه ...

خو فردا حرف بزن و خودتو بی میل نشون بده به گفتگو .آخرم بگو علاقه ای به ازدواج ندارم . 

خو فردا حرف بزن و خودتو بی میل نشون بده به گفتگو .آخرم بگو علاقه ای به ازدواج ندارم .

نمیشه زشته بگم علاقه ای به ازدواج ندارم فردا میره پیش بقیه میگه میگم اگه یه دعایی چیزی باشه بخونم بلکه دلش سرد شه ازم

اگه جدیین ی دعا بگیر بره

خیلییی جدیه پسره

بعد خوشتیپ خوش هیکل پولدار کارمند خوش اخلاق همه چی نمیدونم از چیش ایراد بگیرم 

مشکل اینه نمیدونم از کجا دعا بگیرم 

یکی یه دعایی چیزی یده

خوب دعا نویس خوب سراق ندارم نمیدونم از کجا پیدا کنم 🥲به هر کسیم بگی دیگه باید حداقل بالای پنج تومنی ...

بهت درخواست دادم قبول کن

ماهم درگیر یه همچین مشکلی بودیم خواهرم خودکشیم کرد قبول کن تعریف کنم

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃

خوب دعا نویس خوب سراق ندارم نمیدونم از کجا پیدا کنم 🥲به هر کسیم بگی دیگه باید حداقل بالای پنج تومنی ...

خواهرم یکی دیگه رو دوس داشت بزور میخواستن بدن پسرعمومون با همین دعا ولش کردن ولی حدود ۲ شد نه ۵

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃