2777
2789
عنوان

فیلم مارپیچ یا دونده هزارتو 1تا3👣

77 بازدید | 12 پست

قشنگ بود من انتظارداشتم دنبالشم ساخته شده باشه 

بطور کلی بدنبود باز میتونست بهتر باشه 👌🏻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قسمت ۱ قشنگ بود و عاااالی خیلی سال پیش دیدم۲و۳ دان کردم اما ندیدم جالب نبود اومدم عقب

اول. و دومشم بازخوب بود سه جالب نبود 

تو ۲ چ اتفاقی میوفته خیلیییی خلاصع بگو ک اذیت نشی

از ادامه اولیه بردنشون توی ی آزمایشگاه دیگ میخان بکشنشون حالا چرا چون ازبس خون و سرم ازشون میگیرن اینا دیگ جونی واسشون نمیمونه اینام فرارمیکنن و میفهمن بیرون مردم زامبی شدن و همین ویروس از طریق هوا منتقل میشه و کساییک خونشون تفاوت داره پادتن تولید میکنن تو مواقع ترس و اینا رو تو مارپیچ و.. با ترس امتحان میکنن ببینن سرمشون چقد قوی میشه درمقابل ویروس 

دختره جاسوسه و اخرش لوشون میده و میان میبرنشون باز ولی نمیتونن فقط مین هو رو میگیرن و... 

اینم یچیزی تو همون مایه هاست.قسمت یکشو دیدم چون گفتن قسمت دوم یچیزایی تغییر میکنه دیگه ندیدم دومشو.د ...

اها مرسی

از ادامه اولیه بردنشون توی ی آزمایشگاه دیگ میخان بکشنشون حالا چرا چون ازبس خون و سرم ازشون میگیرن ای ...

اهان یادم افتاد  میگم ک زیاد جالب نبود ۲ و ۳

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨