2777
2789

منم دقیقا مثل تو ام،یک ساعتی میشه بیدار شدم ولی همه رو مخمن خودم یه تک زدم به نامزدم زنگ زد گفت سلام خوبی چطوری زنگ زدی گفتم نه من زنگ نزدم گفت بخدا همین الان زنگ زدی گفتم خب زنگم زده باشم آخرش خندید گفت امروز کلا اعصابت تعطیله،خودمم نمیدونم چه بلایی سرم اومده امروز😐کلا عصر و ظهر خوابیدن باعث میشه بیدار شدی بی حوصله باشی

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بد خواب شدی . چاره ای نیست ، یه نفس عمیق بکش ، اگه امکانش هست برو بیرون یه دور بزن حال و هوات عوض بشه یا توی خونه یه کاری که دوست داری و آرومت میکنه انجام بده . اگه سمتتون هوا گرمه یه شربت تگری ، اگه هوا سرده هم یه فنجون چای یا قهوه یا نسکافه داغ بزن به بدن حالت جا بیاد 😁😁😁😁😁

فقط خودت رو کنترل کن که اعصاب خوردیت رو الکی سر عزیزات خالی نکنی و ناراحتشون نکنی بیخود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم