2777
2789

اخه هزینم زیاد میشه بخوام هردوتا رو انجام بدم گفتم فقط ایودی بزارم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟کوچولوهات خوبن؟

منو یادته بارداریمون باهم بودیم

آره من گذاشتم بدون تست پاپ اسمیر فقط یه آزمایش بتای منفی باید میبردم واسه من دراومد ۲۶۰۰

من سه ماهه که شد بچم رفتم گذاشتم از ترسم

سلام عزیزم خوبی؟کوچولوهات خوبن؟منو یادته بارداریمون باهم بودیمآره من گذاشتم بدون تست پاپ اسمیر فقط ی ...

سلام عزیزم توخوبی اره مگه میشه یادم بره

عه پس خوبه میگن که تو‌پریودی میزارن. 

تست بتا برای چیشونه؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
فقط یکی دوماهه اول خیلی سخته هم پریودت دردناکه هم زیر دلت درد میگیره هم لک بینی داری هم تو نزدیکی در ...

چیز سنگین بلند میکنی؟

چیز سنگین بلند میکنی؟

آره بابا بچم سنگینه مدام بغلم فقط ۳ماهو نیم اینا دردو لک بینی داشتم اللن خداروشکر مشکلی ندارم پریودامم سر موقع نه زیاد شده حجمش نه روزش بعضیا میگن روزشو حجمش زیاد میشه واسه من تغییری نکرد نه من پریود نمیشدم با گذاشتن دستگاه پریود شدم یه هفته بعد باز نشدم تا ۵۰ روز بعدش که دیگه بعد ازونم سر موعد شوم ولی دهانه رحمت باید حداقل نیم سانت باز باشه اگه نباشه انجام نمیده ولی خیلی درد کشیدم موقع گذاشتنش خیلییییی زیاد و خب دلیلشم همین بود که خیلی زود اقدام کردم تو بزار ۶ماه حداقل بگذره از زایمانت

آره بابا بچم سنگینه مدام بغلم فقط ۳ماهو نیم اینا دردو لک بینی داشتم اللن خداروشکر مشکلی ندارم پریودا ...

من ۶ ماهه شده بچم