2777
2789
عنوان

خانوما من هیچ علاقه ای ب پدرشوهر مادرشوهرم ندارم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ میدونم آخه دلم میخواس همدیگرو دوس داشتیم

مطمئن باش اگر رفتارتون بر اساس محبت و احترام باشه، و با عینک بدبینی نباشه علاقه هم به وجود میاد

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خب زوری نیس که 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

آرزویی که به دل منم موند ،همیشه میگفتم مگر بین خانواده خودم و همسرم فرقی هست ،ولی اینقدر بد رفتار کردند که تصمیم گرفتم مثل خودشون بشم ،

نمیدونم درسته یانه ولی با خودم فکر کردم اگر با همه قراره خوب رفتار کنم پس چه فرقی هست بین کسایی که یه عمر بهم محبت کردند و آدمایی که از لحاظ روحی مدام ناراحتم کردند 

من دوست شون دارم چون شاد هستن اهل بگو بخند هستن اهل تیکه اینا نیستن کوچیک ترین دخالتی ندارن احترام میزارن و...بخاطر اینا دوست شون دارم اگه این اخلاق ها نداشتن شاید خنثی بودم یا حتی علاقه ای نداشتم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️