2777
2789

مثل طراحی دوخت یا کلا فنی حرفه ای 

یا رشته گرافیک 

اصلا میرزه آدم وقتشو بزاره یا انسانی بهتره 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یعنی ازمون ماده ۲۸ منظورته؟

با دانشگاه فرهنگیان 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی ازمون ماده ۲۸ منظورته؟با دانشگاه فرهنگیان

منظورم اینه از هین اول کسی بخواد بخونه یعنی میگیرن رشته فنی مثل رشته های دیگه یا نه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه از هین اول کسی بخواد بخونه یعنی میگیرن رشته فنی مثل رشته های دیگه یا نه

کجا بگیرن خب؟ 

یعنی بری طراحی دوخت شغل براش پیدا میشه 

منظورت اینه؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آموزش پرورش

یعنی تو تازه الان دانش اموزی میخوای انتخاب رشته کنی ؟

یعنی تو تازه الان دانش اموزی میخوای انتخاب رشته کنی ؟

نه عزیزم من ده ساله که متاهلم و دیگه درسمو ادامه ندادم به رشته های فنی علاقه دارم و خیاطی میکنم می‌خوام ببینم درسشم بخونم کلا آینده ای داره مثل رشته های دیگه که هی معلم میگیرن یا همین کارمو ادامه بدم بهتره. کلا می‌خوام بدونم برا ادامه تحصیل چی بخونم بهتره 

نه عزیزم من ده ساله که متاهلم و دیگه درسمو ادامه ندادم به رشته های فنی علاقه دارم و خیاطی میکنم می‌خ ...

اهان الان بهتر شد اونجوری میگفتی معلوم نبود الان کجای کاری 

خب اگه خیاطی بخونی فقط میتونی هنر اموز بشی تو هنرستان ها که سالی بترکونه۱۰ نفر ظرفیت پذیرش دارن (تو شهرای بزرگ) 

ولی اگه جدا تو فنی حرفه ای یاد لگیری مدرک فنی بگیری و نازک دوز لباس شب و ضخیم و .... یاد بگیری شاید بتونی یه خیاط خوب و معروف بشی که درامدش از معلم بیشتره 

ولی اگر اصرارت به معلم شدنه باید بگم که ازمون ها کم کم داره تموم میشه و خود ازمون قانونش تا سال ۴۰۵ بود و کم کم چون دانش اموزا کم میشن دیگه معلما رو قراره از دانشگاه فرهنگیان اوکی کنن 

همین امسال هم ظرفیت خیلییییی شدیدا کمتر بود و بیشتر ظرفیت هارو به شاغلین حق التدریس داده بودن 

از طرفی اگر انسانی بخونی نمیتونی تو دانشگاه فرهنگیان بری چون دانشگاه فرهنگیان شرط سنی داره 

اهان الان بهتر شد اونجوری میگفتی معلوم نبود الان کجای کاری خب اگه خیاطی بخونی فقط میتونی هنر اموز بش ...

مگر اینکه بری رشته انسانی بخونی 

بعد بری دانشگاه رشته روانشناسی ،اموزش ابتدایی یا مشاوره و .. بخونی 

بعد چهار سال دانشگاه اگررررر هنوز ازمونی وجود داشت ازمون شرکت کنی 

اهان الان بهتر شد اونجوری میگفتی معلوم نبود الان کجای کاری خب اگه خیاطی بخونی فقط میتونی هنر اموز بش ...

خیلی ممنون عزیزم💚

دفترچه آزمون استخدامی آموزش پرورش رو دانلود کن همه رو نوشتهگرافیک و طراحی دوخت هم میگیره ولی تعداد ن ...

ممنون مرسی💚