2777
2789
عنوان

مامانم مخالف هست با خواستگارم

346 بازدید | 42 پست

اما من دوسش دارم

ماجرای حسمون شبیه دوران الان نیست یه جورایی شبیه دهه شصتیا از هم خوشمون اومد😂...همسایه خونه پدربزرگم بود و هم ولایتیمون 

بعد در جریاناتی هی راهمون میخورد به هم ...یا تو خیابون..یا خونه پدربزرگم به بهونه عیادتی چیزی...جالبیش این بود ۲۴ ساله که من دنیا اومدم و میومدم خونه پدربزرگم  اصلا و ابدا تا امسال من و ایشون اینقدر با هم برخورد نداشتیم

خلاصه اون شروع کرد توجه نشون دادن و ....کار رسید به خواستگاری

ازش اینو میدونم بسیار با ایمانه...یعنی عقاید مذهبیش دقیقا شبیه خودمه...پسر سر زبون دار...خوش چهره.و قد بلند ..شاعرم هست 😂از اونا که تو جمعی باشن اون جمعو دست میگیرن

الان هم دانشجوعه هم تو اداره گاز کار میکنه....اما قراردادی ماشینشم یع ۲۰۷ عه ....خونه اما نداره....۶ تا داداش داره و خواهر نه

من از همه اینا گذشته هم از قیافش خوشم میاد هم تا اینجای کار از اخلاقش راضیم....

من ۲۴ سالمه

اون ۳۴

من دو سال رفتم پرستاری اما انصراف دادم و برگشتم برای کنکور دوباره و مدتیه پشت کنکورم

و این شرایط وسط این بازه اتفاق افتاده

مامانم میگ پسره پسر خوبیه خونوادشم سالهاست میشناسیم هم مادر هم پدرش آدمای خوبین 

اما تو الان تو شرایط درسی مناسبی نیستی برگشتی و رشتتو به باد دادی که درس میخونم و کلا مخالفه میگ کنکور باید بدی بعد

چیکار کنم دخترا

من چه میدونستم این وسط یهو یکی پیدا میشه اینقد دوسش داشته باشم ..اخه چطور جواب رد بدمممم

به نظرتو در کل چطور کیسی هست؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بهش بگو میخوام الان درسمو بخونم کلا شرایطتتو بهش بگو بگو تو وضعیتی نیستم که بتونم یه رابطه رو شروع کنم اگه واقعا دوستت داشته باشه یه سال که هیچی ده سالم برات صبر میکنه

ای جاااانم چه قشنگ که همو میخواین 

بازم درموردش تحقیق کن شغلش خوبه ماشینم که داره خونه ام الان کمتر پسری داره دیگه نباید توقع زیادی داشت

فقط در مورد اخلاقش و یه سری خصوصیاتش باید چن جلسه باهم قرار بزارید تا بهتر بشناسید همو

سنشم اوکیه بنظرم میخورید به هم

خوب دلیل مامانت قانع کننده نیست با توجه به سنت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان درسات سخته اینو خیلی زیاد میبینی اگه میخوادت بگین پات بمونه

میترسم این وسط مسطا از دستش بدم اگه ازش دور شم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤