2777
2789
عنوان

مامانم مخالف هست با خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
نه اول ازدواجه آدم هزارتا فکر داره هزار تصور فکرش به درس میره عذاب میکشی تا درس تموم کنی

خب نمیتونمم از دستش بدم

ای خودااا

چه سخته

هم درس مهمه برام

هم اون

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیتونمم از دستش بدمای خوداااچه سختههم درس مهمه برامهم اون

آره و اینکه ۲۴ سالته پس کی وقت مناسب ازدواجته 

ولی چرا انصراف دادی میزاشتی قبول بشی بعد انصراف میدادی یا حداقل مرخصی ترم می‌گرفتی

آره دیدم 😂 از کجا فهمیدی سوتفاهم بوده

من همچنان در سو تفاهم بودم والا 

تا اینکه اومد جلو دیگه

اول مامانش با مامانم حرف زده بود که پسرمون مدتیه گلوش پیش دختر شما گیر کرده  و ادامه🤭🤭

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آره و اینکه ۲۴ سالته پس کی وقت مناسب ازدواجته ولی چرا انصراف دادی میزاشتی قبول بشی بعد انصراف میدادی ...

ابدا علاقه نداشتم به این رشته....نمیشد همزمان با دانشگاه اقدام به ثبت نام کرد که

موضوع دو سال پیشه

دو ساله میخونم برا کنکور

😁😁😁 آقا قسمت بعد کی میاد ما منتظریم

همین امروز این جریان انفاق افتاده عزیزم 😂😂😂

خودم هنوز تو شوکم

چرا میشه حالا کاریه که کردی عب نداره

نه وقتی تو داری دانشگاه میخونی رشته دیگ باید انصرف بدی که بتونی کنکور مجدد شرکت کتی دولتی البته

دفترچه انتخاب رشته رو هر دو سال دانشجوییم چک میکردم

یعنی سنم بالایه؟😢اخه دهنشون برا انصراف سرویس کردم

ن جانم 

عزیزم با توجه به تجربه گفتم

ولی برای انصراف شاید اشتباه کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)