2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی بوده تو زمان بارداریش دیابت بارداری گرفته باشه؟ 

من متاسفانه از ماه سوم بارداری متوجه شدم دیابت بارداری دارم از ماه چهارم انسولین و شروع کردم داشت خوب کنترل میشد ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا با وجود انسولین بالاست خیلی نگران نی نیمم🥲😔

نگران نباش تحت نظر متخصص باش تا دوز تنظیم بشه با گلوکومتر دائم اندازه بگیر یادداشت کن واسه دو هفته ببر متخصص دوز رو طبق اون تنظیم میکنه

نگرانی نداره اصلا تا حد ممکن تنظیمش کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدمتت عرض کنم استرس با تاثیر بر غدد فوق کلیه قندخونتو بالاتر میبره. این ا همه چی بدتره. 

رژیم خاصی بت میدن، رعایت میکنی 

تحت نظر بمون 

انشالله بهتر میشی 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
نگران نباش تحت نظر متخصص باش تا دوز تنظیم بشه با گلوکومتر دائم اندازه بگیر یادداشت کن واسه دو هفته ب ...

همه ی این کارارو کردم از ماه چهارم وقتی دکتر دید با رژیم درست نشده و باز هم بالاست برام انسولین تجویز کرد چون واقعا نمیتونم رژیم بگیرم اوایل بارداری ۴ یا ۵ کیلو وزن کم کردم وزنم نرمال بود ۶۰ بودم

قند ناشتام خوبه بعد صبحانمم خوبه حتی بدون انسولین قند بعد ناهارم خوب بود تقریبا بعضی وقتا به ۱۳۰ میرسید ولی قند بعد شامم بدون انسولین تا ۱۴۰ یا ۱۵۰ میرسید که دکترم گفت باید قبل ناهارو شام انسولین بزنی تا همین ماه پیش خیلی خوب داشت با انسولین کنترل میشد زیر ۱۲۰ بود بعد غذا ولی نمیدونم چرا جدیدا دوباره قندم قاطی کرده با وجود انسولین با دستگاه میگیرم بالاست و این عجیبه 😶🥺🥲

رژیم غذایی رو هم رعایت کن.

قندای مصنوعی رو حذف کردم کلا شکر و قند و شیرینی نمیخورم میوه به اندازه میخورم سبزیجات میخورم تا ماه پیش داشت با انسولین قندم خوب پیش میرفت و عالی بود ولی چند وقتیه با وجود انسولین با دستگاه که قندمو میگیرم بالا میره واین عجیبه برام 😶😐

خدمتت عرض کنم استرس با تاثیر بر غدد فوق کلیه قندخونتو بالاتر میبره. این ا همه چی بدتره. رژیم خاصی بت ...

اره اوایل بخاطره نی نی خیلی استرس داشتم فک کنم بخاطره همین دیابت بارداری گرفتم و هورمونام بهم ریخته🥲🥲🥲

تا چند وقت پیش با انسولین داشت همه چیز خوب پیش میرفت ولی نمیدونم چرا یهو دوباره قاطی کرده با دستگاه بالا نشون میده نمیدونم مشکل از بدنه منه یا انسولین یا دستگاه😶😶

قندای مصنوعی رو حذف کردم کلا شکر و قند و شیرینی نمیخورم میوه به اندازه میخورم سبزیجات میخورم تا ماه ...

میوه هم قند داره عزیزم . تحت نظر پزشک انسولین رو میزان کن . قند برای جنین خوب نیست. استرس هم نداشته باش . 

میوه هم قند داره عزیزم . تحت نظر پزشک انسولین رو میزان کن . قند برای جنین خوب نیست. استرس هم نداشته ...

اره میدونم عزیزدلم تعداد میوه هارو به اندازه میخورم و میوه هایی با قند پایین مصرف میکنم و رعایت میکنم 

تحت نظر دکترم هستم اون دوز انسولین و برام تجویز کرد همه چیز خوب بود تا همین چند وقت پیش

همه ی این کارارو کردم از ماه چهارم وقتی دکتر دید با رژیم درست نشده و باز هم بالاست برام انسولین تجوی ...

موردی نداره ۳ روز قندت رو دقیق اندازه کن بنویس مجدد برو متخصص احتمالا دوز رو واست میبره بالاتر انسولین سیف ترین حالت کنترل دیابت بارداری هست نگرانش نباش

اگه به دستگاه شک داری دو ساعت بعد از غذا برو آزمایشگاه تو یه زمان تقریبا قندت رو با گلوکومتر خودت و تست آزمایشگاهی اندازه بگیر اختلاف کم بود اوکیه یا برو بیمارستان و درخواست تست قند بده همزمان بگیر

یه راه دیگه هم اینه که به نمایندگی یا مرکز فروش ببری و بدی واست کالیبره اش کنن 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم