2777
2789

چند روز زودتر از موعد خون ریزی کمی دارم و به شدت کمر و پهلوم درد می کنه، خونریزیم در حد لکه بینی هست خیلی کم قبلا ایطور نبودم علائم شما چی بود؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

وقتی تو اقدام هستی از این علایم زیاد رخ میده 

یعنی الان هم ممکنه باردار باشی هم نباشی 

اما به نظرم حساس نشو و بهش فکر نکن تا موعدت رد بشه واگرنه توی دوران انتظار خیلی اذیت میشی

لطفا لایک نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو اقدام هستی از این علایم زیاد رخ میده یعنی الان هم ممکنه باردار باشی هم نباشی اما به نظرم حسا ...

جسارتا شما بچه دارید؟ چ علائمی داشتید؟ 

چون زودتر خون می بینم بزارم موعدم برسه اونوقت بیبی چک بزنم؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

وقتی تو اقدام هستی از این علایم زیاد رخ میده یعنی الان هم ممکنه باردار باشی هم نباشی اما به نظرم حسا ...

جسارتا شما بچه دارید؟ چ علائمی داشتید؟ 

چون زودتر خون می بینم بزارم موعدم برسه اونوقت بیبی چک بزنم؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

جسارتا شما بچه دارید؟ چ علائمی داشتید؟ چون زودتر خون می بینم بزارم موعدم برسه اونوقت بیبی چک بزنم؟

بله 

میگم ک ممیکنه باردار باشی و ممکنه بخاطر اقدام و جلوگیری نداشتن تغییرات همورمونی باعث خونریزی و و جلو و عقب شدن پریودی بشن ک اینم از علایم خوبی در اقدام یعنی رحم در واکنش نشون میده و زود باردار میشی 

چند ماه اقدامی؟

لطفا لایک نکنید .