2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگید نیست ؟🤔

مهندسی مدرک تحصیلی هست

کسی که مهندسی خونده مثل سایر رشته ها میتونه هر شغلی داشته باشه 

من خودم مهندسی نرم افزار خوندم ، کارشناس انفورماتیک یه ارگان دولتی هستم کسی میپرسه شغلت چیه میگم کارمند، میپرسه پستت چیه میگم کارشناس ، تا حالا ندیدم کسی بگم شغلم مهندسه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
به معلم ها رتبه یک تا پنج میدن با توجه به رتبه و سابقه و محل خدمت و چند پایه بودن حکم هر کسی فرق دا ...

یه سوال جواب میدی یه سوال دیگه پیش میاد

این آخریشه

رتبه بر چه اساسی به معلم داده میشه؟

پسرم تو جووووون منی🥰

کارمندم راضی ام خدا رو شکر

کارمند کجا هستین 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه سوال جواب میدی یه سوال دیگه پیش میاداین آخریشهرتبه بر چه اساسی به معلم داده میشه؟

هم سابقه 

هم امتیازات کشوری یا استانی که معلم کسب کرده مثلا رتبه قرآنی یا ورزشی یا... آورده باشه 

مقاله 

کتاب و... 

البته  گفتن قراره معیارهای رتبه بندی تغییر کنه 

و بر اساس امتیازاتی که والدین و دانش اموزا به معلم میدن رتبه بندی صورت بگیره 

نمی دونم این تغییر کی ایجاد میشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....