2777
2789

تازه بر اورد کردن خوشبینانه !!! گفتن تا ۴۰۶ میشه گرمی ۲۵ میلیون 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونا شرایط شون خوبه ، دخترا براشون سر و دست میشکننداداشای من نه پدر ثروتمند دارن ، نه خونه دارنفق ...

خب آبجی همه که مثل هم نیستن بالاخره شما هم کسی واسشون انتخاب کن هم سطحشون باشه کسی که انتظارات فضایی نداشته باشه دیدم خیلی که با کمترین خرج میرن سر زندگی واجی نیست مراسم و نامزدی بزرگ بگیرن که 

بعد یه چیز ۳۰ سال دارن خب توی این ده دوازده سال چه کردن ببین بالاخره اونی که ۳۵ ساله هست و هئیت علمی شده عمرش رو گذاشته توی این کار جوونیش رو گذاشت شب و روز درس خوند بالاخره برادرای شما هم باید یه کار کرده باشن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

میگن شنبه میره بالاتر. به خاطر تحریمها. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ترامپ و اروپا به این اطمینان نمیتونن حرف بزنن

شما از چارت سر درمیاری؟؟؟ 

انس طلا قیمت جهانیش داره به ۴۰۰۰ دلار میرسه و اینو اول ۲۰۲۵ گفتن و در اینده طلا رشد صعودی داره 

طلا تو ایرانم دوتا قیمت داره هم برساس انس جهانی هم دلار 

شما از چارت سر درمیاری؟؟؟ انس طلا قیمت جهانیش داره به ۴۰۰۰ دلار میرسه و اینو اول ۲۰۲۵ گفتن و در ایند ...

من از سیاست خبر دارم. تو ایران یه خبر می‌تونه قیمت طلا و دلار رو سقوط بده. تازه حباب هم شکسته بشه. تو جهان هم یه خبر می‌تونه مردم دنیا رو از طلا دور کنه یا به سمت طلا ببره. حتی یه جنگ یا یه صلح در خاورمیانه .

من از سیاست خبر دارم. تو ایران یه خبر می‌تونه قیمت طلا و دلار رو سقوط بده. تازه حباب هم شکسته بشه. ت ...

اشتباهتون همینجاست خبر سیاسی رو ربط میدن به قیمتا 

اینده طلا از خیلی وقت پیش مشخص بود نمیخواین قبول کنین نکنید 

عزیزم خودت رو زدی به اون راه ؟؟؟میلیونی میره بالاصدی میاد پایین

چیزی و که میبینم میگم از خودم در نیاوردم ،دعوا که نداری .همین ۹ بود شد ۶ ،دوباره هم امکانش هست ..فقط زمان میبره..حالا هر کی دوست داره بره بخره به من چه ..من نظرم و گفتم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خب اونا شرایط شون خوبه ، دخترا براشون سر و دست میشکننداداشای من نه پدر ثروتمند دارن ، نه خونه دارنفق ...

خدا بزرگه ازدواج خودش روزیش میرسه اگه توقعات تشریفات چشم و هم‌چشمی بذارن کنار حل میشه