2777
2789

از اون روزی میترسم که این دنیا تموم بشه و بگن چرا اینکار رو کردی؟چرا اون کار رو کردی؟

و ما بگیم چون همسرم اینجوری کرد، خواهرش اونجوری کرد، دوستم، مادرم ،برادرم،و ....

و در جواب بگن تو در این دنیا تنها بودی، کسی با تو نبود، نگاه کن...

و ما نگاه کنیم به زمین و ببینیم همه آدم ها کمرنگ شدند و فقط ما وجود داریم...

هر کدوممون توی یک دنیا بودیم با خیالات و تصورات خودمون...

امتحان هرکدوممون تنهایی برگزار شده تو این دنیا...

آدم ها صرفا وجود داشتند بصورت یک خیال تا یک چیزی به ما یاد بدن.

و ما به جای یادگیری با این خیالاتمون درگیر شدیم یک عمر....

همه چیز توی خیالات و تصورات ماست.

مغزمون داره همه چیز رو شکل میده.

دنیا فقط و فقط حاصل تصورات ماست.

ما باید درسمون رو یاد بگیریم و بریم مرحله بعد...

هیچ کسی با ما توی این دنیا زندگی نمیکنه

🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کاش همه مردا مثل شما باشن

اون زمان مجردیم مغازه داشتم باورکنید تو پیاده رو دختر بچه تو بغل بابا مامانشو میدیدم با اجازه ازشون میگرفتمشون و کلی براشون ذوق میکردم و همیشه میخواستم بچه دار که شدم دختر باشه الان ی فسقلی دارم همه زندگیمون براشه

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
اون زمان مجردیم مغازه داشتم باورکنید تو پیاده رو دختر بچه تو بغل بابا مامانشو میدیدم با اجازه ازشون ...

خداروشکر 

مردایی مثل شما رو خدازیاد تر کنه 

یسری مردام هستن فکر میکنن زناشون باعث شدن تا دختر دار شن،شمشیرو از رو میبندن انگار پسر براشون تخت پادشاهی تصاحب میشه دختر هیچی نمیشه 

🫡

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود

عه مثل بیو منه

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

خداروشکر مردایی مثل شما رو خدازیاد تر کنه یسری مردام هستن فکر میکنن زناشون باعث شدن تا دختر دار شن،ش ...

زنده باشید

لیاقت ندارن ی فرشته تو زندگیشون باشه امیدوارم این دیدگاه های بیخود زودتر از بین بره

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
اون زمان مجردیم مغازه داشتم باورکنید تو پیاده رو دختر بچه تو بغل بابا مامانشو میدیدم با اجازه ازشون ...

یاد اینم افتادم 🥲

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 

🫡

عه مال شما بوده؟😁من اسم اکانتو ندیدم فقط دیدم بیوعه قشنگه کپیش کردم

❤️❤️

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

این امضارو کمتر کسی میتونه متوجه بشه🥲🌹

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

🫡

امضای من

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭