2777
2789

واقعاکاش میرفتم سر زندگیم نزدیک سی سالمه.

نمیزاره برم سرکار ، بیرونم میرم البته صبحا بااسترس دفترشرکتش میشینم و میام همش تحت نظرشم ، سوپرمیرم همش میگ چرا دیر اومدی ،سوپر مردبود یا زن

بخداخسته شدم  ، خاستگارم چندتای اومده بهش گفته ، بدون اینکه بهم بگه رد کرده ، اونای ک اون میخاد  من نمخام اونای ک من میخام اون نمخاد نظرش.

چندتای همسریابی پیداکردم مورد ، شماره تماس بایدباشه وحرف بزنیم زیاد ک شرایطش نداشتم چون چک میکنه گوشیم،بااین حالم قبول کردن تو یه پیامرسان و ویس جای دیگ اشنا بشیم. ولی خوب نبودن زیاد شرایطانمیخورد اونجور ک داداشم بپذیره ،یا دفیقه نود غیب میشدن، ازنظر چهره و قیافه خداروشکربدنیستم...

ولی نمدونم چکارکنم خسته ام دیگه نمتونم..کاش زودی ازدواج کنن ازین مخمصه بیام بیرون

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرومادرت کجان

💔

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
برو خونه پدریت

نیست

الهی 😢ی خونه مستقل بگیر اگر میتونی

نمتونم پولی ندارم ک ،   نمیزاره ک اصلا

موافقم

هزاربارتلاش کردم ، 

تنها راهش اینه جلوش وایستی بگی می‌خوام کار کنم یا درس بخونم ، مرگ یه بار شیونم یه بار

کاش،اینجور ک میکی راحت بود  

دیروز توی اینستا برای ازدواج مطلب دیدم که هسته خرما رو دور بندازه، توش شکر بریزه بزاره لونه مورچه و روز جمعه سوره الراحمان با نیت ازدواج خودش و افرادی که معشوق دارن و مانع هست بخونن واسش خواستگار میاد، 

تا جایی که میتونی برای کار کردن تلاش کن و دیدی نشد و اوضاع بدتر میشه به یکی از خواستگار ها جدی فکر کن و از یه سری معیار هات بگذر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دیروز توی اینستا برای ازدواج مطلب دیدم که هسته خرما رو دور بندازه، توش شکر بریزه بزاره لونه مورچه و ...

خاستگاربوده   گفتن ، قبول نکرده ، دیگ چون شرایطم اوکی نیست زیاد برم بیرون و دل و قلوه ، وایسته کنم