2777
2789

از چه روتین پوستی نتیجه گرفتید 

من پوستم خوبه ولی باید شفاف تر بشه و روشن تر اینطوری خیلی حسم بهتر میشه 

شما محصولی استفاده کردید که این قابلیت رو داشته باشه؟

من پوستم خوبه ولی چیز خاصی نمی‌زنم فقط پماد آد بعد از حمام میزنم و صورتم رو هم با صابون میشورم اما سبک زندگی سالم دارم تنقلات خیلی کم میخورم قندهای مصنوعی خیلی کم میخورم آب زیاد میخورم چای کمرنگ زیاد میخورم 

من پوستم خوبه نه جوش نه هیچ چیز دیگه ای ، یه وقتایی قبلا جوش تکی میزدم که با ژل اورژانسی نیتروژنا رفع میشد ، وقتی روتین پوستی زیادی داشتم بیشتر جوش میزدم الان فقط یه صابون تمیز فقط برای صورتم دارم ،  همین صابون معمولی لوکس و اب رسان و مرطوب کننده ی کلینیک ، ضد افتابمم بدون رنگ la roche برای پوست حساس هست من پوستم خیلی سفید و نازک و به شدت حساس هست و کک و مک هم دارم روی صورتم برای من عالی بوده ، سروم دور چشم هم اوردینری 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خوبه ولی چیز خاصی نمی‌زنم فقط پماد آد بعد از حمام میزنم و صورتم رو هم با صابون میشورم اما س ...

سبک زندگی هم خیلی تاثیر می‌زاره روی پوست واقعا 

۷۰/۶۰درصدش همین سبک زندگیه

من پوستم خوبه نه جوش نه هیچ چیز دیگه ای ، یه وقتایی قبلا جوش تکی میزدم که با ژل اورژانسی نیتروژنا رف ...

ضد آفتاب به تازگی سنتلا گرفتم که دو روز دیگه به دستم میرسه 

از آبرسان کلینیک و دور چشم اوردینری چه نتیجه ای گرفتید؟ 

ضد آفتاب به تازگی سنتلا گرفتم که دو روز دیگه به دستم میرسه از آبرسان کلینیک و دور چشم اوردینری چه نت ...

عالی بودن ، حرف نداشتن ، من تقریبا تمام برندرارو امتحان کردم این دو تا عالی ان محصولاتشون ، ولی باید ببینید به پوستتون چی میسازه ، بین ضد افتابا هم لاروش بهترینش بوده برای من ، اما خیلی مهمه که اصلش و تهیه کنید اینارو ، بازه قیمتیشون بالاست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
عالی بودن ، حرف نداشتن ، من تقریبا تمام برندرارو امتحان کردم این دو تا عالی ان محصولاتشون ، ولی باید ...

اره خب اصل بودن مهمه من از اسنپ سفارش دادم سایت صورتی طبق تحقیقات خودم که جنس اورجینال دارن 

حالا باز باید برسه دستم مطمئن شم

دور چشم اوردینری رو از کجا تهیه کردید و اینکه سیاهی و چروک هم می‌بره ؟

من دوست دارم آبرسانی باشه که وقتی میزنم قشنگ احساس کنم آبرسانی شده پوستم نه پوستم کشیده و چسبنده بشه فعلا سیمپل رو سفارش دادم 

همین که از هیچ محصولی استفاده نمیکنم پوست خوبی دارم😑

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤