2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس رنگ بندی یکیه ولی سایز مختلف

نمی دونم این که این جوری بود ولی مامانم یک بار شلوار خرید بنده خدا گفت 6 رنگ خودتون انتخاب کنین 

یا مثلا من میرم شرط بخرم از این جعبه ای ها با مامانم نصف می کنیم سایر من کوچیکه سایز مامانم بزرگ سایز خانمه می گه می تونین 3 تا کوچیک بردارین 3 تا بزرگ با هر رنگ و مدلی که کل خواین 

اع چه خوب از کجا ؟

مشهد هست یک پاساژی همش مال وسایل آرایشی هست و وسایل آرایشی اوتو مو و نمی دونم این جور وسائل طبقه پائین بالاش هم لوازم آرایش و وسائل آرایشش و کلی مغازه لباس زیر من از یکی می خرم البته این دفعه رفتیم مسافرت از بندر ترکمن خریدم شورت بسته بندی جعبه نبود باید یک پک بر میداشتی که دیگه این جوری خریدم چون من حساسم هر چیزی نمی خرم این خوب بود هم جنسش هم مدلش دیگه یک پک کامل خریدم