2777
2789
عنوان

شیرخشک

146 بازدید | 17 پست

سلام مامانای گل من بچه م شیرخشک کمکی بیومیل پلاس میدم مثلا هردفعه 60سی سی براش درست میکنم میخوره همش رو فقط نمیدونم تو 60سی سی آب چند پیمانه باید شیر خشک بریزم بچه م 81 روزشه لطفا راهنمایی کنید .ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو پیمانه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

هفته ای 60 سی سی کم نیس ؟ حتما شیر خودت کافیه براش

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اه طفلي بچه هاي ما شدن شير خشكي 

منم بچم والکی شیرخشکی کردم ولی بچه دومم روصدسال نمیزارم شیرخشکی بشه،علاوه براینکه همه تیکه میندازن که آی چراشیرخشکیه وفلان هرجامیرم یه فلاسک وشیشه دنبالم اصلاجالب نیست

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
منم بچم والکی شیرخشکی کردم ولی بچه دومم روصدسال نمیزارم شیرخشکی بشه،علاوه براینکه همه تیکه میندازن ک ...

نه منوشیرخودم رو میخوره روزی دوبار یاسه بار شیر خشک میدم اونم چون شیرم خیلی بیرنگ و رقیقه گفتم سوتغذیه نگیره

نه منوشیرخودم رو میخوره روزی دوبار یاسه بار شیر خشک میدم اونم چون شیرم خیلی بیرنگ و رقیقه گفتم سوتغذ ...

مواظب باش ترک نکنه شیرخودتومنم اول دوتاشومیدادم بعدشیرخودمونخورد

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
هفته ایی نه هردفعه خوب مثلا اگه 70 یا 80 سی سی دادم چند پیمانه باید بریزم؟

در ازای هر 30 سی سی یه پیمانه گلم