ما همون زمان که اوجش بود همه چیز خوب بود نزدیم 90 تومن سهم خریدیم الان 80 درصد ضرره فک کنید 90 تومن اون موقع تقریبا میشد یه پراید مدل بالا خرید. یه روزی امکان داره انقدر رشد کنه که همه این سالا رو جبران کنه؟ حتی ده سال دیگه الان 5 سال میگذره از اون موقع بهش دست نزدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الان اصلا فک کنم ۵ساله دیگه حتی باز نکردم بورسو یه نگاه کنم اینقد داغون شده ۷سال پبش اینا خیلی خوب بود عرضه اولیه اینا راحت تا ۳.۴برابر۵برابر رشد میکردن شستا ۳تومنش شد ۱۵تومن تا جایی که یادمه
من الان اصلا فک کنم ۵ساله دیگه حتی باز نکردم بورسو یه نگاه کنم اینقد داغون شده ۷سال پبش اینا خیلی خو ...
آره من خودم اون صندوقت رو خریدم اولش2تومن دادم 10 سود کرد مردم همه به هول و ولا افتادن صندوق بعدی پالایش بود فک کنم 5تومن دادن 1 تومن سود کردن تازه اونم تو چند روز ریخت. مردمو گول زدن بدم گول زدن
فقط شما نبودینمن خودم پول نداشتیم وگرنە میزدیم!یعنی از سادگی شما نبودە خیلی ناراحت شدم برا داداشت
دعا کن براش من خودم فکر و ذکرم شده اون. طفلی کلا نمیدونم چرا شانس باهاش یار نیست طلا فروختن رو 6تومن ماشین ثبت نام کردن شد 10 تومن اگه الان طلا رو داشتن یه ماشین بهتر میگرفتن هنوزم تحویل نداده سایپاست