2777
2789
عنوان

دور و برتون کسی رو دیدین که بلاگرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همینجوری آدم عادی ام،زرت و زرت چشم میخورم از دست فامیل😂😂😂توی اینستاکه برم که هیچی

به خدا نه چهره خاصی دارم،نه وضع مالی عالی

نمیدونم ازچیه😂😂🤣😂🤣😂🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

بیست هزارتاییه که اصلا درامدی نداره

درآمد نداره ندیدم تبلیغ بزاره ولی میگم هر دو از اول وضع مالی خوبی داشتن با عشق ازدواج کردن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
لایف استایلن؟

اره از سوپرایز ها و جشن هاشون و همه چی میزارن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
عزیزم مثلا توی یوتیوب وتیک تاک ویدیو پست میکنی،چطوری درامد کسب میشه ازاونجا

اونارو نمیدونم باید به بالای ۱۰۰ کا برسه تا به درآمد برسی

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●