2777
2789
عنوان

دور و برتون کسی رو دیدین که بلاگرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا کسایی که تازه نامزدمیکنن،پیجشون زودمیره بالا

خخخخ با شوهرامون الکی جشن نامزدی بگیریم بعد یه هفته بچه مونو رو کنیم بگیم تو عقد باردار شدم خخخخ بعد بگیم بدون عروسی رفتیم خونمون

نه بابا مگه چقدمیدن براتبلیغاتمثلا من طرفو دیدم رفت قهر تا پدرشوهرش براش خونه رهن کرد!رفت التماس ماد ...

به نظرم در حد توان خودش ویدیو وعکس بزاره توپیجش بهتره تا قرض کنه و‌....

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

خخخخ با شوهرامون الکی جشن نامزدی بگیریم بعد یه هفته بچه مونو رو کنیم بگیم تو عقد باردار شدم خخخخ بعد ...

اره پس چی

راحت فالور میگیری

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

دوتا دیدم 

یکی یک میلیون فالور داره یکی ۲۰ هزارتا 

اون یک میلیونی از محله ما رفته بالا شهر 

۲۰ هزارتایی همینجا است

هر دو از اول وضع مالی خوبی داشتن متوسط به بالا 

ولی یک میلیونی کلی تبلیغات انجام میده و هر روز داره پولدار تر میشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم